Stiri

Videoclip: Elton John și Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix)

Elton John și Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix)
Elton John și Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix) [Sursa foto: David M. Benett/Getty Images for the Elton John AIDS Foundation]
Elton John și Dua Lipa și-au unit vocile și au lansat o versiune psihedelică a cunoscutei piese ”Cold Heart”. Uite cum sună!

Dua Lipa și Elton John au venit în atenția fanilor cu o versiune psihedelică a piesei ”Cold Heart”. Clipul urmărește versiunile animate ale lui Elton și Dua în timp ce pășesc într-o lume dinamică și euforică.  Colaborarea dintre cei doi artiști a venit după ce Dua Lipa l-a invitat pe Elton John pentru o discuție live pe Instagram în care acesta a vorbit despre experiențele sale referitoare la Studio 54.  

"Ultimele 18 luni au fost dificile, dar nefiind plecat în turneu am avut timp să mă întorc la rădăcinile mele și să colaborez cu niște artiști minunați. Și, având oportunitatea să petrec timp cu Dua, chiar și de la distanță, a fost incredibil. Mi-a dat așa de multă energie. Ea este cu adevărat o artistă și o persoană minunată, plină de creativitate și idei. Energia pe care a adus-o piesei "Cold Heart" m-a dat pe spate", a declarat Elton John.

Elton John și Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix)
Elton John și Dua Lipa - Cold Heart (PNAU Remix)[Sursa foto: Captură YouTube]

"De când ne-am întâlnit prima dată online, am simțit o conexiune. Elton este un artist care inspiră și are un simț al umorului obraznic – o combinație perfectă. A fost o adevărată onoare și un privilegiu să colaborez pentru această piesă cu el. Este așa de specială, cu câteva dintre piesele mele preferate clasice ale lui Elton John combinate – Am adorat să iau parte la această experiență atât de creativă și veselă. Abia aștept să aud piesa peste tot în această vară", a declarat Dua Lipa

Elton John și Dua Lipa- Cold Heart (PNAU Remix)