Stiri

VIDEOCLIP: Billie Eilish - No Time To Die (Live From Life Is Beautiful 2021)

VIDEOCLIP: Billie Eilish - No Time To Die (Live From Life Is Beautiful 2021)
VIDEOCLIP: Billie Eilish - No Time To Die (Live From Life Is Beautiful 2021)
Billie Eilish a lansat un videoclip cu o interpretare live a piesei "No Time To Die". Melodia se regăsește pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria James Bond.

După îndelungata pauză provocată de pandemie, Bllie Eilish a lansat un videoclip extrem de emoționant în care interpretează piesa ”No Time To Die” în fața a zeci de mii de fani veniți să o vadă în sfârșit live. Clipul single-ului a fost filmat în cadrul turneului "Life Is Beautiful". Piesa "No Time To Die" se regăsește pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria James Bond, fiind compusă de Billie Eilish și Finneas.

Invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune, cei doi au făcut primele declarații referitoare la ”No Time To Die”.

”Am avut grijă întâi să avem o linie melodică clară, înainte de a încerca să scriem versuri, dar înainte de a compune orice, amândoi am considerat că e important să avem titlul filmului în textul piesei, iar titlul melodiei să coincidă cu cel al filmului. Altfel nu ar fi fost satisfăcător. În primele zile ne-am blocat puțin, pentru că era multă presiune, e o piesă Bond până la urmă. Deci am fost destul de paralizați o perioadă, până într-o zi, când Finneas a început să cânte ceva la pian și amândoi am reacționat: <<Uuu>>", au povestiti cei doi în emisiunea lui Jimmy Fallon.

Billie Eilish- No Time To Die (Live From Life Is Beautiful 2021)