Stiri

Albumul „Happier Than Ever” o menține pentru a treia săptămână pe Billie Eilish în fruntea Billboard 200

lbumul „Happier Than Ever” o menține pentru a treia săptămână pe Billie Eilish în fruntea Billboard 200
lbumul „Happier Than Ever” o menține pentru a treia săptămână pe Billie Eilish în fruntea Billboard 200 [Sursa foto: Instagram]
Cântăreața americană Billie Eilish s-a clasat în fruntea topului Billboard 200, pentru a treia săptămână consecutiv. Câte vânzări a avut noul album al artistei?!

Pe 30 iulie, Billie Eilish a lansat albumul "Happier Than Ever", iar în aceeaşi zi, tânăra artistă a oferit şi un nou videoclip. Albumul "Happier Than Ever" abordează teme precum autocunoaştere, revoltă, dezamăgire şi acceptare. LP-ul conține 16 piese, printre care se regăsesc și deja-lansatele track-uri „my future”, „Therefore I Am”, „Lost Cause” sau „NDA”.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

La scurt timp, materialul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În prezent, "Happier Than Ever" o menține pentru a treia săptămână pe Billie Eilish în fruntea clasamentului Billboard 200. În săptămâna încheiată pe 19 august, LP-ul a fost vândut în 60.000 de unităţi, în SUA, fiind al doilea album din 2021 care petrece primele trei săptămâni în fruntea clasamentului american, după „Dangerous” al lui Morgan Wallen, şi primul al unei femei, după „Folklore” al lui Taylor Swift.

Billie Eilish este prima artistă care ajunge numărul unu cu primele ei două albume, după Lana Del Rey cu "Born To Die" şi "Ultraviolence" în 2012 şi 2014.  

Albumul „Happier Than Ever” o menține pentru a treia săptămână pe Billie Eilish în fruntea Billboard 200
Albumul „Happier Than Ever” o menține pentru a treia săptămână pe Billie Eilish în fruntea Billboard 200[Sursa foto: Instagram]

„Iubesc fiecare melodie din acest proiect atât de mult încât mă sperie literalmente gândindu-mă să-l pun în lume pentru ca oricine să îl asculte.(...) Îmi vine să plâng”, a spus artista.

Billie Eilish- Happier Than Ever

Piesele de pe noul album: 

1. Getting Older

2. I Didn’t Change My Number

3. Billie Bossa Nova

4. my future

5. Oxytocin

6. GOLDWING

7. Lost Cause

8. Halley’s Comet

9. Not My Responsibility

10. OverHeated

11. Everybody Dies

12. Your Power

13. NDA

14. Therefore I Am

15. Happier Than Ever

16. Male Fantasy