Stiri mondene

VIDEO: Will Smith îi cere scuze oficial lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar: „Comportamentul meu a fost inacceptabil”

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar
Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar [Sursa foto: Captură YouTube]
Will Smith își cere scuze pentru palma pe care i-a dat-o lui Chris Rock la gala premiilor Oscar 2022.

La patru luni după ce Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith, acesta din urmă a dat publicităţii vineri o înregistrare video în care îşi cere scuze pentru comportamentul său „inacceptabil” şi îl încurajează pe colegul său de breaslă să vorbească oricând doreşte. 

Citeste si: Comediantul Chris Rock a avut, în sfârșit, o reacție după ce Will Smith l-a lovit la gala Oscar: „Nu sunt o victimă”

Will Smith își cere scuze pentru ieșirea nervoasă de la Gala Premiilor Oscar. Ce a declarat în fața tuturor 

„Am luat legătura cu Chris, iar mesajul pe care l-am primit înapoi a fost că nu este pregătit să vorbească, iar când va fi, o va face. Deci, Chris, îmi cer scuze, comportamentul meu a fost inacceptabil şi sunt aici când eşti gata să vorbeşti" sunt cuvintele lui Will Smith.

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar
Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Will Smith a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor” la Premiile BET pentru „Regele Richard”, la 3 luni după controversa de la Oscar

De asemenea, actorul îşi cere scuze mamei, familiei şi fratelui său, Tony Rock, care a jucat în sitcomul „All of Us” din 2007, care a fost creat de Smith şi soţia sa Jada Pinkett Smith.

„Am avut o relaţie grozavă.Tony Rock a fost omul meu şi asta este probabil ireparabil.”, spune Will Smith.

Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar
Will Smith îi cere scuze lui Chris Rock pentru că l-a pălmuit la gala Premiilor Oscar[Sursa foto: Captură YouTube]

În videoclipul său, Will Smith răspunde şi la întrebarea dacă soţia lui, după ce şi-a dat ochii peste cap la gluma lui Chris Rock, i-a cerut sau nu să facă ceva în acel moment spunând că nu a făcut-o. El îşi cere scuze ei, copiilor lor şi colegilor săi nominalizaţi la premiile Oscar în postare. Mai mult, actorul recunoaște că nu a fost la înălţimea imaginii pe care oamenii o aveau despre el. 

„Și-a petrecut ultimele trei luni reluând şi înţelegând nuanţele şi complexităţile a ceea ce s-a întâmplat în acel moment. Vă pot spune tuturor că nu există nicio parte din mine care să creadă că a fost modul corect de a mă comporta în acel moment. Nu există nicio parte din mine care să creadă că aceasta este modalitatea optimă de a gestiona un sentiment de lipsă de respect sau de insulte. Dezamăgirea oamenilor este trauma mea cea mai mare. Urăsc când îi dezamăgesc pe oameni, aşa că mă doare!”,  a mai adăugat Will Smith.

Momentul când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock

În seara de 28 martie 2022, Will Smith a urcat pe scena Oscarurilor și fără să stea prea mult pe gânduri l-a lovit peste față pe Chiris Rock, care făcuse o glumă neinspirată la adresa soției sale.