Stiri

VIDEO: Will Smith, despre cine îi va juca rolul în noua versiune „Prinţul din Bel-Air”: ”Este un vis devenit realitate”

VIDEO: Will Smith, despre cine îi va juca rolul în noua versiune „Prinţul din Bel-Air”
VIDEO: Will Smith, despre cine îi va juca rolul în noua versiune „Prinţul din Bel-Air” [Sursa foto: Captură YouTube]
Actorul Will Smith a dezvăluit cine îi va juca rolul în noua versiune „Prinţul din Bel-Air”. Cum a reacționat tânărul când a aflat că a primit rolul?!

Will Smith pregătește o nouă versiune a serialului „Prinţul din Bel-Air/ The Fresh Prince of Bel-Air”, care  a fost difuzat în anii 90 și l-a consacrat pe acesta în cariera cinematografică. Pentru acesta, a primit două nominalizări la Globurile de Aur, iar rolul i-a impulsionat şi cariera de rapper.

Prin intermediul unui apel video, Will Smith a dezvăluit cine îi va juca rolul în noua versiune a serialului de succes „Prinţul din Bel-Air/ The Fresh Prince of Bel-Air”.

Este vorba despre debutantul Jabari Banks, acesta va interpreta rolul care i-a adus lui Smith celebritatea la începutul anilor 1990.

”Mă bucur nespus de mult să te cunosc, să fiu în legătură cu tine şi, din inimă, vreau să te felicit. Ai primit rolul Will în «Bel-Air». Ai în faţa ta un drum fantastic şi abia aştept să fiu util pentru tine în acest proces în timp ce îţi construieşti viaţa şi cariera”, i-a spus Will Smith lui Banks 

VIDEO: Will Smith, despre cine îi va juca rolul în noua versiune „Prinţul din Bel-Air”
VIDEO: Will Smith, despre cine îi va juca rolul în noua versiune „Prinţul din Bel-Air”[Sursa foto: Captură YouTube]

Conform surselor, acesta va fi primul rol în televiziune pentru Banks, originar din Philadelphia, oraşul natal al personajului principal din serial şi al lui Smith. Banks a absolvit Universitatea de Arte anul trecut, cântă şi joacă baschet. Tânărul a dezvăluit că tatăl lui i-a sugerat să încerce să dea probă pentru rol, după ce a citit un articol.

  „Sunt pregătit, sunt atât de pregătit.(...) Este un vis devenit realitate”, a spus Jabari Banks.

Will Smith Reveals Casting of Will for Bel-Air