Stiri mondene

Will Smith, viral după ce a postat un video în care încerca să-și amintească cum se folosesc aparatele de la sală, după un an de pandemie

Will Smith, viral după ce a postat un video în care încerca să-și amintească cum se folosesc aparatele de la sală, după un an de pandemie
Will Smith, viral după ce a postat un video în care încerca să-și amintească cum se folosesc aparatele de la sală, după un an de pandemie [Sursa foto: Instagram]
Will Smith a stârnit amuzamentul fanilor din mediul online cu un video din sala de sport. Actorul se amuza că a trecut mult timp de când nu a intrat în sală.

În pandemie, tuturor ne-a lipsit sportul! Chiar și lui Will Smith care, de haz, de necaz, a postat un video amuzant cu el pe rețelele de socializare în momentul în care încerca „să-și intre din nou în mână” la sala de forță. 

Will Smith, viral după ce le arăta fanilor „cum te comporți la sală după un an de carantină”

După un an de pandemie, timp în care a stat mai mult izolat, actorul de 52 de ani a intrat din nou în sala de sport și s-a amuzat teribil.

Pentru că pe perioada pandemiei sălile au fost închise, în momentul în care a ajuns din nou la sală Will Smith a ținut să-și amuze puțin fanii din online.

În video-ul postat în mediul online, Will Smith folosește incorect toate aparatele din sala de forță, sub descrierea: „Încercând să-mi reamintesc cum se folosește sala de forță după carantină”. Bineînțeles că videoclipul a stârnit amuzamentul fanilor din mediul online. 

Will Smith a declarat în luna mai a acestui an că se află în cel mai prost moment al său din punct de vedere al fizicului și este determinat să prioritizeze sportul. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)