Stiri mondene

VIDEO: Toni Cornell a cântat live piesa "Nothing Compares 2 U": „Această piesă va rămâne mereu în inima mea”

Toni Cornell a cântat
Toni Cornell  [Sursa foto: Captură YouTube]
Toni Cornell, fiica regretatului Chris Cornell, a cântat live piesa "Nothing Compares 2 U" în emisiunea lui James Corden.

Toni Cornell, fiica regretatului Chris Cornell, a fost invitată în emisiunea lui James Corden pentru a interpreta piesa" Nothing Compares 2 U". Coverul acestei melodii, inclus pe albumul postum al lui Chris, "No One Sings Like You Anymore, Vol. 1", a fost nominalizat la Grammy în categoria Best Rock Performance. 

Toni Cornell a cântat live piesa "Nothing Compares 2 U"
Toni Cornell [Sursa foto: Captură YouTube]

"Această piesă va rămâne de acum mereu în inima mea.

A fost ultima piesă pe care am cântat-o cu tata și ultima prestație la care bunicul meu s-a uitat. Inima mea este îndurerată, dar măcar știu că acum sunt împreună. Această piesă este dedicată celor mai grozavi oameni din viața mea, care m-au crescut și m-au învățat ce este iubirea. Vă iubesc pe amândoi atât de mult, nimic nu se compară cu voi (Nothing Compares 2 U)...lumea mea nu va mai fi nicioadată la fel", a fost mesajul lui Toni Cornell, transmis pe Instagram după live-ul din cadrul The Late Late Show with James Corden.

VIDEO: Toni Cornell- "Nothing Compares 2 U"

Reamintim că regretatul Chris Cornell a fost una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii grunge, fiind cunoscut în special pentru activitatea sa în trupa Soundgarden, pe care a fondat-o în 1984. Mai mult, Chris Cornell a activat și în trupele Audioslave și Temple of the Dog, având în paralel și o carieră solo.