Stiri mondene

Concertul trupei Zdob şi Zdub anunţat pentru 25 aprilie la Bucureşti, amânat până la 22 mai! Patru membrii, infectați cu COVID-19: ”Punem pe primul loc siguranţa și sănătatea noastră”

Concertul trupei Zdob şi Zdub anunţat pentru 25 aprilie la Bucureşti, amânat până la 22 mai!
Membrii trupei Zdob și Zdub [Sursa foto: Instagram]
4 din membrii trupei Zdob și Zdub, infectați cu COVID-19, iar concertul din București, din 25 aprilie, a fost amânat.

Patru dintre membrii trupei Zdob și Zdub s-au infectat cu Covid-19, fapt ce îi determină să amâne sau să anuleze anumite evenimente pe care le aveau programate în perioada imediat următoare. Având în vedere situația actuală, concertul trupei Zdob și Zdub ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 25 aprilie, la Arenele Romane din București a fost suspendat și amânat până pe 22 mai. Amânarea concertului aduce totodată și schimbarea locației, acesta urmând a fi susținut la Grădina Urbană Herăstrău.

 

Concertul trupei Zdob şi Zdub anunţat pentru 25 aprilie la Bucureşti, amânat până la 22 mai!
Membrii trupei Zdob și Zdub  [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Alexandra Stan, Manuel Riva, Zdob și Zdub și Loredana Groza, printre artiștii români care s-au alăturat acțiunii "Stand Up For Ukraine"

„Dragi prieteni, există momente în care trebuie să luăm decizii şi să ţinem cont de regulile esenţiale; să punem pe primul loc siguranţa noastră şi de starea de sănătate. Deşi, suntem foarte fericiţi că piesa „Trenuleţul”, pe care o vom prezenta în acest an la Eurovision împreună cu fraţii Advahov, se bucură de popularitate la nivel internaţional, vestea că patru dintre colegii noştri au fost infectaţi cu noul coronavirus, ne obligă să luăm o pauză scurtă. Din fericire, colegii noştri sunt bine şi avem credinţa că vom reveni cu aceeaşi energie de îndată ce vom primi undă verde. Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim. Vă promitem un concert de neuitat, pe 22 mai! Vă mulţumim tuturor pentru înţelegere şi să ne revedem sănătoşi”, a transmis reprezentantul trupei Zdob şi Zdub

Persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertul Zdob şi Zdub de la Arenele Romane pot opta pentru păstrarea biletelor în vederea participării la concertul ce va avea loc în data de 22 mai, la Grădina Urbană Herăstrău, sau îşi pot recupera banii de la agenţia de bilete emitentă.

Concertul trupei Zdob şi Zdub anunţat pentru 25 aprilie la Bucureşti, amânat până la 22 mai
membrii trupei Zdob și Zdub[Sursa foto: Instagram]

Bilete pentru concertul trupei Zdob și Zdub 

Biletele pentru concertul Zdob și Zdub de la Arenele Romane au fost puse în vânzare în rețeaua   Iabilet.ro   și   Ticketnet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, astfel: 

  • Cat.I – 99 lei –Tribună;
  • Cat.II – 79 lei – Gazon;