Stiri mondene

VIDEO: The Weeknd, nevoit să-și anuleze concertul de la Los Angeles! Artistul canadian a rămas fără voce: „Sunt devastat”

The Weeknd a rămas fără voce
The Weeknd a rămas fără voce [Sursa foto: Captură video]
The Weeknd a rămas fără voce în timpul unui concert cu stadionul plin. Mesajul transmis de artistul canadian!

După patru melodii pe stadionul SoFi, The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye, a anulat sâmbătă un concert în California după ce a rămas fără voce în timpul spectacolului. Artistul şi-a asigurat publicul că îşi va primi banii înapoi.

The Weeknd a rămas fără voce în timpul concertului

La scurt timp, cântărețul canadian a scris și un mesaj pe Twitter în care spune că și-a pierdut vocea în timpul primei piese. De asemenea, The Weeknd  și-a cerut scuze fanilor prezenți la eveniment. 

Citeste si: The Weeknd a lansat albumul „Dawn FM”. Ascultă piesele de pe cel mai nou album aici

„Am rămas fără voce în timpul primei melodii şi sunt devastat”,  este mesajul postat duminică de artistul canadian într-un mesaj pe Twitter. Thw Weeknd a promis că va reprograma concertul.

The Weeknd își dorește să-și schimbe numele: „Ceva care să sune cool”

Autorul hiturilor ”Save your tears” şi ”Out of Time” a susținut că vrea să-şi schimbe numele, să nu se mai numească The Weeknd, deşi este la apogeul carierei sale şi toată lumea îl ştie aşa. În urmă cu ceva timp, artistul canadian le-a spune fanilor că se gândeşte să-şi schimbe titulatura în ABEL, având în vedere că numele său real este Abel Tesfaye. Gândurile sale au fost distribuite pe Twitter, probabil pentru a lua pulsul fanilor, în legătură cu această idee. 

The Weeknd își dorește să-și schimbe numele
The Weeknd își dorește să-și schimbe numele

Citeste si: The Weekend, apariţie răvăşitoare în videoclipul piesei „Save Your Tears”. Cum a ajuns să arate din cauza botox-ului

„Nu e vorba de nicio găselniţă.  Se pare că atunci când s-a decis asupra numelui, The Weeknd cu e era deja o titulatură alocată unei trupe canadiene.(...) Pe atunci, îmi uram numele şi am vrut ceva de scenă. Ceva care să sune cool”, a mărturisit artistul.

Citește continuarea aici!