Stiri

The Weekend, apariţie răvăşitoare în videoclipul piesei „Save Your Tears”. Cum a ajuns să arate din cauza botox-ului

The Weekend
The Weekend [Sursa foto: Captură YouTube]
The Weekend și-a șocat fanii cu ultima sa apariție în cel mai nou videoclip. Artistul are fața distrusă din cauza botoxului.

Excentricul artist a venit cu fața acoperită de bandaje la premiile American Music din nnoiembrie anul trecut și a dezvăluit că înfățisarea era parte din look-ul pe care urma să-l pregătească pentru clipul muzical lansat în 2021.

În clipul lung de patru minute, intitulat „Save your tears”, The Weeknd apare cu fața complet distrusă, efect realizat cu ajutorul protezelor concepute pentru a face să pară că fața lui a suferit o intervenție chirurgicală plastică radicală, cu filler în jurul obrajilor și al buzelor. 

Nu este pentru prima dată când artistul abordează o astfel de estetică pentru videoclipurile sale. Cântărețul și-a obișnuit deja fanii cu videoclipuri muzicale întunecate și sângeroase pentru piesele Blinding Lights, In Your Eyes și Too Late, care fac parte din albumul After Hours.

„Save Your Tears”  este primul single şi  videoclip  al artistului din 2021

Cu faţa umflată şi cu un pistol mereu la îndemână, rapperul canadian dansează frenetic printre mese şi îşi iar chiar şi o asistentă care priveşte îngrozită joaca sa cu pistolul. Noul clip a fost regizat de către Cliqua şi continuă povestea precedentelor materiale video, notează Info Music.