Stiri

VIDEO: Șofer de taxi, filmat de un client când joacă la păcănele în timpul cursei: „Așa poți muri din cauza unui neatent”

Șofer de taxi, filmat de un client când joacă la păcănele în timpul cursei
Taxi [Sursa foto: PixaBay]
Un taximetrist din Vaslui a fost filmat de un client în timp ce conducea și juca la păcănele pe telefon.

E anchetă la Vaslui, după ce un taximetrist din oraș a fost filmat de un client, în timp ce era acaparat de jocurile de noroc. Dorind să se simtă ca la cazinou, șoferul şi-a instalat păcănele la bordul maşinii. Un client l-a filmat când butonează aparatul instalat în taxi, riscând să producă un grav accident de circulaţie.

Citeste si: Dimineața Nebună. Scuza unui preot care consumase alcool înainte de a urca la volan: „Am gustat vinul de împărtășanie”. Audio

 „ Aşa poţi muri din cauza unui neatent. În loc să se uite la drum, el juca jocuri de noroc în timpul cursei. O secundă de neatenţie şi poate intră cineva în tine, fără să apuci să-l vezi”, a comentat vasluianul care a filmat scena.

Șofer de taxi, filmat de un client când joacă la păcănele în timpul cursei
Șofer de taxi, filmat de un client când joacă la păcănele în timpul cursei[Sursa foto: PixaBay]

Un taximetrist din Vaslui şi-a instalat păcănele la bordul maşinii

Poliţia Vaslui s-a sesizat în acest caz şi face cercetări ca să-l identifice pe taximetristul împătimit de jocuri de noroc . Potrivit legislaţiei în vigoare, este interzisă butonarea telefonului, tabletei sau a altor dispozitive electronice atunci când suntem la volan, chiar şi atunci când acestea sunt plasate pe bordul maşinii.