Stiri mondene

VIDEO: Ruby a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente”, după moartea lui Nosfe: “Cântați voi, vă rog”

Ruby a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente
Ruby a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente [Sursa foto: Captură video]
Ruby a plâns la concert, în timp ce cânta melodia lansată cu Nosfe. Ce le-a transmis artista fanilor prezenți?

Moartea lui Nosfe a fost o veste neașteptată pentru apropiații artistului, dar și pentru fanii și colegii săi de breaslă. Mai mulți cântăreți din România au colaborat cu regretatul artist de-a lungul timpului, printre care și Ruby. Cei doi au lansat melodia “Condimente” în 2016. Despre Ruby și Nosfe se știe deja că erau prieteni buni, care au avut un mare succes cu ”Condimente”, piesa care a răsunat în toată România.

Pentru că moartea fostului său coleg a afectat-o extrem de tare pe Ruby, aceasta a început să plângă în timpul unui concert, atunci când a trebuit să cânte celebra melodie.

Ruby a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente
Ruby și Nosfe[Sursa foto: Facebook]

”Cântați voi, vă rog!”, sunt cuvintele pe care Ruby a mai reușit să le rostească în momentul în care negativul melodiei „Condimente” rula pe fundal. 

Citeste si: Shift, cu inima zdrobită după pierderea lui Nosfe: „Încerc să mă adun”

Fanii au continuat melodia și au încurajat-o pe cântăreață. O persoană aflată la concert a imortalizat momentul și l-a postat pe Tik Tok. Internauții au fost și ei emoționați până la lacrimi la vederea videoclipului, exprimând acest lucru în comentarii. Un fan a scris ” mi-au dat lacrimile ”, iar un altul i-a transmis un gând bun artistei ” Fii puternică, draga noastră! Nosfe e sus și te veghează ”.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original- ❤️_imnikkoolas_❤️

Ruby a fost șocată de moartea lui Nosfe

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, s-a stins din viață pe data de 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. Artistul a lăsat un gol adânc și multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut și care au lucrat cu el. Ruby a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea deznodământ, mai ales că urma să aibă o mulțime de proiecte cu prietenul său în următoarea perioadă.

Ruby a izbucnit în plâns în timpul melodiei ”Condimente
Ruby și Nosfe

Citeste si: Killa Fonic a rupt tăcerea după înmormântarea lui Nosfe și a răspuns celor care l-au criticat pentru tăcerea absolută: „Ce simt și prin ce trec e strict între mine și fratele meu”

Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul”, a declarat Ruby, după moartea lui Nosfe.