Stiri mondene

VIDEO Rapperul Drake și-a întrerupt concertul din cauza unui accident neașteptat. Un fan a căzut de la balcon

l Drake și-a întrerupt concertul
Drake
În videoclipurile postate pe rețelele sociale se observă cum un bărbat cade de la al doilea balcon în timpul unui concert Drake la Teatrul Apollo.

În timpul concertului rapperului Drake la Apollo Theatre din New York duminică (22 ianuarie), un fan a căzut de la un balcon de la etajul doi și a aterizat în groapă. Incidentul a avut loc în a doua seară a concertului de două nopți pe care rapperul l-a susținut în localul din Harlem. 

Drake a oprit concertul când a aflat despre o posibilă rănire a unui fan

Întâmplarea a avut loc la aproximativ 90 de minute de la începerea spectacolului, chiar în momentul în care 21 Savage a ieșit pentru a interpreta "Rich Flex" și o mulțime de alte hituri ale Her Loss alături de Drake. Pauza a durat aproximativ 15 minute, timp în care personalul localului a tratat bărbatul rănit.

Citește și: Drake, decizie neașteptată! Artistul a cerut retragerea nominalizărilor sale la Premiile Grammy 2022

„Trebuie doar să mă asigur că cineva este bine", a spus rapperul după ce un membru al echipei a alergat pe scenă pentru a-l informa despre cădere.

 Drake și-a întrerupt concertul
Drake

Drake, Apollo și SiriusXM au oprit imediat spectacolul când au aflat despre o posibilă rănire a unui fan și au fost luate protocoale standard. Aceștia au fost văzuți imediat de EMS la fața locului. Fanul și ceilalți membri ai publicului au raportat că sunt în regulă. Nu au fost raportate răni majore. Apollo investighează situația în continuare.

"Din nefericire, aseară a avut loc un incident cu un membru al publicului care a aterizat în orchestră de la mezaninul inferior", a precizat localul într-o declarație postată pe Instagram.

Citește și: Ce record a doborât Drake? El este printre puținii artiști care au reușit această performanță!

În parteneriat cu SiriusXM, Drake a anunțat concertul ca fiind un eveniment de o singură seară în toamna anului trecut. Inițial trebuia să aibă loc pe 11 noiembrie, dar a fost mutat la începutul lunii decembrie pentru a-l plânge pe Takeoff, a cărui moarte prin împușcare a avut loc cu o săptămână înainte. Spectacolul a fost apoi amânat din nou pentru luna ianuarie din cauza unor probleme de producție, iar un al doilea spectacol a fost adăugat.

 

O mulțime de oameni au protestat împotriva lipsei de reacție a publicului , când un bărbat tocmai căzuse în mijlocul mulțimii. Unii continuă să filmeze, în timp ce Drake  nu înțelege cu adevărat ce s-a întâmplat. Oficialii au spus că persoana care a căzut este un tânăr de 26 de ani care se afla în stare de ebrietate. Din primele informații, bărbatul nu a dorit  să coopereze cu organizatorii și a fost dus la un spital din Harlem.