Stiri

VIDEO: Panică la un festival de tradiție din Cluj! Un bărbat a fost atacat de un bou, în mijlocul reprezentațiilor de Rusalii

Barbat atacat de un bou la un festival din Cluj
Barbat atacat de un bou la un festival din Cluj [Sursa foto: Captură video]
Un bărbat din Cluj a fost luat în coarne la propriu de un bou în timpul unui festival. Iată imaginile!

A fost panică, duminică, la un festival de tradiție, după ce un bou scăpat de sub control a luat-o la goană prin mulțime şi a dat de pământ cu un bărbat. Incidentul a avut loc în localitatea Mănăstirea din Cluj, acolo unde s-a organizat un festival de tradiție intitulat "Împănatul Boului".

Barbat atacat de un bou la un festival din Cluj
Barbat atacat de un bou la un festival din Cluj[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Dimineața Nebună. Un bărbat din India a divorțat de soția sa după ce i-a gătit supă la plic în fiecare zi. Audio

An de an, un bou este împodobit de băieții din sat, iar mai apoi lăsat pe strada principală, unde fetele nemăritate au sarcina de a-l prinde de coarne. Se spune ca cea care reușește să-l oprească, se va căsători anul următor. Anul acesta, un bărbat a ieșit cam “șifonat” din tradiționala sărbătoare. Animalul a fost unul mai agitat, lucru simțit și de săteanul atacat de bou, înainte ca acesta să ajungă la fete. Bărbatul a fost trântit la pământ, chiar sub ochii participanților. Săteanul a scăpat teafăr, din fericire. 

Primarul comunei, Tiberiu Zelencz, declarații despre eveniment

Primarul comunei, Tiberiu Zelencz, a transmis înainte de eveniment că primăria Comunei Mica și Consiliul Local Mica au susținut și vor susține mereu tradițiile, deoarece acest lucru definește identitatea.

Citeste si: Dimineața Nebună. O vacă scăpată pe o autostradă aglomerată a fost prinsă cu un lasou. Audio

După mai bine de 2 ani, perioadă în care, din cauza pandemiei, nu am avut posibilitatea de a duce tradiția locului mai departe, iată că tinerii din localitatea Mănăstirea s-au organizat și se pregătesc pentru acest frumos eveniment care ne-a lipsit tuturor , povestea primarul.