Stiri

VIDEO: O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok: ”Nu admitem astfel de comportamente”

O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok
O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok [Sursa foto: Captură YouTube]
Tânăra în vârstă de 20 de ani care activa ca voluntar la ISU Prahova a fost dată afară din serviciul de urgenţă după ce s-a filmat în uniforma ISU și a ironizat activitatea departamentului.

O filmare postată pe Tik Tok i-a adus sfârșitul carierei unei tinere de 20 de ani din Prahova în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Mai exact, tânara s-a filmat în uniforma ISU în timp ce imita serviciul de urgență şi românii care sună la numărul de urgenţă 112. Conform surselor, tânăra era voluntară la ISU Prahova din 2019, având cele mai multe ore de voluntariat la activ și nu a avut nicio abatere până la momentul actual. 

O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok
O tânără, voluntar la ISU Prahova, dată afară din cauza unei postări pe TikTok[Sursa foto: Captură YouTube]

Tânăra imită, în mod ironic, un dialog dintre un apelant al serviciului de urgență 112 și un operator

"- Alo, 112?
- Da, care este urgența?
- Wow, bună! Îți spun cu toată sinceritatea, sunteți foarte buni. De unde știați că am o urgență?"

Greșeala gravă a tinerei a fost că s-a folosit de uniforma oficială pentru a persifla serviciul de urgențăImaginile virale pe rețelele sociale au ajuns şi la conducerea ISU Prahova care a decis să rezilieze contractul de voluntariat al tinerei la Detașamentul Vălenii de Munte. Decizia finală a fost luată în cursul zilei de luni, 8 noiembrie, în urma unei ședințe organizate de ISU Prahova. Conducerea instituției a anunțat că nu admite astfel de comportamente. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Totodată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contractului de voluntariat”, au transmis reprezentanţi ai ISU Prahova.