Stiri

Dimineața Nebună: Un francez și un austriac au încercat să treacă granița României printr-un canal colector

Dimineața Nebună: Un francez și un austriac au încercat să treacă granița României printr-un canal colector
Dimineața Nebună: Un francez și un austriac au încercat să treacă granița României printr-un canal colector [Sursa foto: Express de Banat]
Patru migranți, printre care un francez și un austriac, au fost descoperiți de polițiștii din Timiș în timp ce încercau să treacă ilegal granița țării.

Patru cetățeni străini au fost găsiți de polițiștii de frontieră de la Sânnicolau Mare trecând ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde. Trei dintre ei erau ascunși într-un canal colector, toți trei fiind bărbați. Aceștia au fost descoperiți cu ajutorul echipamentelor de detecție termică, informează Express de Banat

„Continuându-se cercetarea terenului, pe aceeași direcție a mai fost depistat un bărbat care făcea parte din același grup.

Cele patru persoane au fost conduse sediul instituției pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că sunt doi cetăţeni sirieni, un francez și un austriac, cu vârste cuprinse  între 16 ani și 47 ani.”, se arată într-un comunicat al Poliției de frontieră.

Acțiunea s-a petrecut pe 6 noiembrie, în jurul orei 15 și cu toții sunt cercetați pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Despre acest subiect au discutat și Cosmin și Mishu în matinalul de luni, 8 noiembrie.