Stiri

VIDEO: O femeie s-a dezbrăcat și a folosit rochia pe post de mască pentru a putea intra într-un magazin

O femeie s-a dezbrăcat și a folosit rochia pe post de mască pentru a putea intra într-un magazin
O femeie s-a dezbrăcat și a folosit rochia pe post de mască pentru a putea intra într-un magazin [Sursa foto: Captură YouTube]
O femeie s-a dezbrăcat și a folosit rochia în loc de mască, într-o gelaterie din Godoy Cruz. Gestul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului!

O femeie a vrut să intre într-un magazin înlocuind masca de protecție cu rochia pe care o purta. După ce și-a așezat-o pe cap pentru a-și acoperi nasul și gura, femeia a rămas doar în lenjerie intimă și în șlapi. Potrivit presei locale, incidentul a avut loc într-o gelaterie dintr-un oraș din Argentina, unde mai erau prezenți un bărbat cu soția și copiii săi.

O femeie s-a dezbrăcat și a folosit rochia pe post de mască pentru a putea intra într-un magazin
O femeie s-a dezbrăcat și a folosit rochia pe post de mască pentru a putea intra într-un magazin[Sursa foto: Captură YouTube]

Angajații gelateriei au refuzat să îi onoreze comanda

La un moment dat, femeia pleacă nemulțumită din gelaterie, după ce angajații i-au cerut să părăsească incinta și au refuzat să o servească. Mai mult, au rugat-o să meargă și să își pună o mască reală.

Citeste si: Un șofer a ajuns din greșeală chiar pe linia de metrou! Cum au reacționat călătorii

Femeia făcea parte dintr-un grup de 11 oameni și fusese desemnată să intre în gelaterie și să cumpere înghețată pentru toată lumea. În cele din urmă, una dintre persoanele care o însoțeau a reușit să facă rost de o mască și a plasat comanda.