Stiri

VIDEO: O femeie a devenit virală pe Tik Tok, după ce a încercat să scoată o veveriță blocată în fereastra casei sale: „Te rog să nu mă muști”

O femeie a devenit virală pe Tik Tok, după ce a încercat să scoată o veveriță blocată în fereastra casei sale
O femeie a devenit virală pe Tik Tok [Sursa foto: Captură video]
Un clip de pe Tik Tok surprinde o femeie care încearcă să scoată o veveriță blocată în fereastra casei sale. Imaginile au ajuns virale în mediul online!

O femeie din Massachusetts a postat un clip video pe Tik Tok, unde le-a prezentat internauților momentul în care scoate o veveriță blocată în fereastra casei sale. La începutul videoclipului, Ashley Caron le spune copiilor săi să nu stea în cameră, cât timp veverița este pe fereastră. Ulterior, femeia se îndreaptă către veveriță și o imploră să nu o muște, spunând că vrea să o scoată în siguranță.

„Ascultă, hai să facem o înțelegere, iubito. O să te scot în siguranță. Trebuie doar să mă descurc. O să deschid asta și tu o să fugi de aici și o să te întorci la viața ta fericită și capricioasă.Te rog să nu mă muști, să nu faci vreo nebunie, să nu-mi dai vreo boală mie sau familiei mele”, spune femeia înainte de a deschide ușor fereastra, determinând veverița să se miște.

O femeie a devenit virală pe Tik Tok, după ce a încercat să scoată o veveriță blocată în fereastra casei sale
O femeie a devenit virală pe Tik Tok[Sursa foto: Captură video]

La un moment dat, Ashley Caron își strigă copiii și le spune că dacă o aud țipând atunci „ totul este în regulă”.  Copiii ei reacționează izbucnind în râs. 

Citeste si: VIDEO: Un bătrân înarmat cu o tigaie s-a luptat cu un crocodil de 2,5 metri: "A primit o lecție bună"! Imaginile au ajuns virale

În imaginile postate în mediul online, putem observa cum mișcă fereastra de sus mai jos și observă cum veverița se târăște și ea în jos. După ce își dă seama că veverița a intrat în casă, Caron se îndepărtează speriată de fereastră.  „Nu, ai avut dreptate de prima dată”, spune femeia în timp ce arată cu degetul în sus.  „Pe acolo! Nu, nu!!!'.

O femeie a devenit virală pe Tik Tok, după ce a încercat să scoată o veveriță blocată în fereastra casei sale
O femeie a devenit virală pe Tik Tok[Sursa foto: Captură video]

După ce s-a strecurat în interiorul ferestrei și a intrat în casă, câinele familiei vine apoi la fereastră și smulge veverița cu gura.

@getburly This went well 😫😫😫 #traumatized ♬ original sound- GetBurly

Clipul video postat pe Tik Tok, val de reacții

Întâmplarea filmată și postată pe internet a strâns milioane de reacții din partea oamenilor din toată lumea.

Citeste si: Dimineața Nebună| Femeia care în trecut s-a căsătorit cu Turnul Eiffel spune că acum are o relație cu un gard: „Se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui"

„[Nu știu] la ce mă așteptam, dar NU a fost câinele”,/ „Câinele ăla efectiv a spus că îți ia prea mult timp!!!”/ „Dacă strig că totul este bine" totul continuă să nu fie bine”, sunt câteva din reacțiile internauților lăsate la postarea femeii.