Stiri

VIDEO: Un bătrân înarmat cu o tigaie s-a luptat cu un crocodil de 2,5 metri: "A primit o lecție bună"! Imaginile au ajuns virale

Un bătrân înarmat cu o tigaie s-a luptat cu un crocodil de 2,5 metri
Un bătrân înarmat cu o tigaie s-a luptat cu un crocodil de 2,5 metri [Sursa foto: Captură video]
Un bătrân curajos din Australia s-a luat la luptă, la propriu, cu un crocodil, în dorința de a alunga vietatea de pe teritoriul său.

Kai Hansen, un bătrân care deține un pub în Australia, a devenit vedeta orașului după ce a fost publicat un filmuleț în care bărbatul apare alungând un crocodil cu ajutorul unei tigăi. La vederea imaginilor, putem observa faptul că bătrânul nu a părut deloc speriat de atacul reptilei uriașe, reușind s-o „pună la punct” cu mai multe lovituri scurte, dar repetate, peste cap și bot. Arma utilizată de om a fost tigaia care s-a nimerit să fie în mâna lui, chiar la momentul întâlnirii față în față cu crocodilul.

Un bătrân înarmat cu o tigaie s-a luptat cu un crocodil de 2,5 metri
Un bătrân înarmat cu o tigaie s-a luptat cu un crocodil de 2,5 metri[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Urs la furat de cireșe! Un pui de urs a fost filmat în timp ce mânca cireșe în Vrancea. Video

„Nimeni nu a fost rănit și crocodilul a primit o lecție bună!”, a declarat Kai Hansen, bătrânul curajos, mulțumit de isprava de a goni crocodilul care l-a atacat.

„Nu aș spune că este un eveniment zilnic, dar trebuie să fiu în siguranță și fac tot ce pot” a mai spus bărbatul pentru Daily Mail.

La scurt timp de la publicare, filmuleţul cu crocodilul atacat de australian cu tigaia a devenit viral, adunând numeroase comentarii şi aprecieri din partea utilizatorilor.

Momentul în care bărbatul din Australia alungă crocodilul, lovindu-l în cap cu tigaia

Salvat de crocodil cu pietre și bâte

Un alt caz, relatat de presa internațională, este al unui tânăr de 23 de ani, care a fost grav rănit în piscina complexului turistic din Mexic în care lucra, unde a fost muşcat de un crocodil, potrivit

AFP.

Citeste si: Dimineața Nebună. Bătaie cu ouă pe locurile de parcare din Bârlad. Un bărbat și-a găsit mașina murdară de ouă. Audio

Tânărul, care a intrat în piscină într-o noapte de weekend, a fost salvat de colegii săi, care au atacat animalul cu pietre şi bâte, au anunţat autorităţile din insula Cozumel, în Mexic. Ulterior, acest crocodil a fost prins de oamenii legii din regiune.