Stiri

VIDEO: O bătrânică din Focşani a scos capra la vânzare, în schimbul unui bitcoin: ”Vreau să fac o combinaţie. Dacă nu, îl sun pe Elon Musk”

O bătrânică din Focşani a scos capra la vânzare, în schimbul unui bitcoin
O bătrânică din Focşani a scos capra la vânzare, în schimbul unui bitcoin [Sursa foto: monitoruldevrancea.ro]
Afacerea cu care o pensionară speră să dea lovitura. Bătrânica și-a scos la vânzare capra pe un bitcoin.

În vremuri grele românul dă dovadă de creativitate. Este şi cazul unei pensionare din Focșani care s-a prezentat la un bancomat din centrul oraşului pentru a vinde o capră, notează monitoruldevrancea.ro. Un tânăr s-a oprit să discute cu bătrâna și a încercat să afle motivul pentru care a adus capra la bancomat. Pentru a își vinde animalul, bătrânica le-a zis oamenilor care treceau pe acolo că însuși Elon Musk o cunoaște pe capra buclucașă, motiv pentru care a spus: „capra mea e valoroasă”. 

Capră scoasă la vânzare pe bitcoin de o pensionară din Focşani
Capră scoasă la vânzare pe bitcoin de o pensionară din Focşani[Sursa foto: monitoruldevrancea.ro]

„Vreau să fac o combinație. Să dau capra pe bitcoin. Se poate face o înțelegere? Mie îmi trebuie să o vând pe bitcoin. Capra mea e cu valoare. Valorează cam 100 de milioane (n.r. lei vechi). Dacă nu, i-o dau lu’ Elon Musk. Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm? Capra mea face mai mult de un bitcoin”, spune pensionara unui tânăr.

Citește și: O bătrână de 103 ani s-a prefăcut că a murit cu hoțul în casă: „Dă-mi oleacă de apă”. Agresorul i-a aprins o lumânare și a fugit

Pensionara a devenit virală în mediul online: „Circulă de 3 zile  cu capra prin centrul orașului”

Femeia a fost filmată de cineva, care a dat imaginile presei locale. Momentul a fost privit cu amuzament de trecători dar şi de internauţi care au făcut pensionara virală pe internet. Se pare că nu a fost pentru prima dată când bătrânica s-a plimbat cu animalul prin oraș. 

O bătrânică din Focşani a scos capra la vânzare, în schimbul unui bitcoin
O bătrânică din Focşani a scos capra la vânzare, în schimbul unui bitcoin[Sursa foto: PixaBay]

"De vreo 3 zile circulă cu capra ei prin centrul orașului. Își spune numele și de unde este și profilul de Facebook. Nu este glumă", spune cineva

"Asta a luat-o cu capra prin oraș înainte de sărbători, mâine poimâine auzi că vin la bancomat și cu ursul", spune cineva. 

Citește și: O femeie de 93 de ani și-a îndeplinit cea mai mare dorință. A cerut să fie arestată chiar de ziua ei de naștere

" A auzit câți bani îi da guvernul în 2023", mai spune un internaut

" Da,domne', DA!", aprobă o altă persoană.