Stiri mondene

VIDEO: Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici: „Felicitări! Să fii o inspirație pentru generația de astăzi”

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici
Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici
Nadia Comăneci a transmis un mesaj pentru a-l felicita pe David Popovici pentru rezultatele istorice pe care le-a obținut la Budapesta.

David Popovici a devenit al doilea înotător din toate timpurile care reușește să câștige aur la probele 100 și 200 m liber la același campionat mondial. După ce noul star al sportului românesc a luat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta, Nadia Comăneci nu a ratat ocazia să-l felicite pe sportiv. Fosta mare gimnastă îl cunoaște bine pe David Popovici și este convinsă că acesta va fi la înălțime și la Jocurile Olimpice de la Paris.

Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, „Zeița de la Montreal” și-a amintit de un episod petrecut la București, unde l-a întâlnit pentru prima dată pe campionul în vârstă de 17 ani.

Citeste si: Campion şi la bani! Ce sumă impresionantă primeşte David Popovici, după cele două medalii de aur cucerite

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici
David Popovici

Citeste si: Nadia Comăneci, prima reacție după ce Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică: „Ai fost și vei rămâne o inspirație pentru noua generație”

  „Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul, nu altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David! Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie. După ani de muncă, disciplină şi reziliență, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi.

Cu siguranţă, ne vedem la Paris 2024”, a transmis Nadia Comăneci, făcând aluzie la Jocurile Olimpice de vară din 2024.

David Popovici a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de la Budapesta

David Popovici a câștigat miercuri medalia de aur la 100 metri liber la Campionatul Mondial de Natație cu 47.58 secunde, față de 47.64 secunde – Maxime Grousset (Franța) care a obținut locul secund. Luni, David Popovici a câștigat aurul și la proba de 200 de metri liber.

Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru David Popovici
David Popovici

Citeste si: Thalia, mesaj inedit pentru Nadia Comăneci: „A constituit o influență majoră în viața mea”! Cum a reacționat fosta gimnastă

„Vă iubesc pe toți și mulțumesc pentru că v-ați uitat la cursă!”, a spus David Popovici, imediat după a doua victorie.