Stiri mondene

VIDEO. Majda s-a întors de la Survivor România. Primele declarații direct de la aeroport

Majda s-a întors de la Survivor România
Majda a ajuns în România în această seară și a oferit primele declarații direct de la aeroport.

Faimoasa Majda a ajuns în această seară în România și a avut parte de o revedere emoționantă cu fiica sa. Jaqueline abia aștepta să-și strângă mama în brațe, dorul de ea fiind imens după două luni de despărțire. Majda a mărturisit că este în culmea fericirii şi abia aşteaptă să petreacă mai mult timp cu familia. 

Majda s-a întors de la Survivor România

„Am venit cu mai multă putere, am venit cu o experiență mult mai mare despre viață, chiar dacă am stat două luni am înțeles mai multe lucruri, mi-am dat seama despre mine, că eu sunt o luptătoare.  Îmi doresc sa stau cu familia mea în casă, să stau, să mă bucur de liniștea familiei mele. Mi-a lipsit foarte mult familia”,  au fost primele declarații ale Majdei, după eliminarea de la Survivor România 2021.

Cum s-a schimbat relației Majdei cu Jador după ce a nominalizat-o de două ori

Majda a fost întrebată de reporteri cum s-a schimbat relația dintre ea și Jador după ce a fost nominalizată spre eliminare de două ori. Concurenta a spus sincer chiar și în cadrul emisiunii că nu avea cum să nu fie dezamăgită de această nominalizare, iar acum, la întoarcerea în țară, Majda și-a susținut același punct de vedere. 

„După ce m-a nominalizat prima dată cred că s-a simțit o ușoară răcire asta pentru că eu sunt un om foarte asumat, nu fac lucruri pentru cameră și el deopotrivă. De aceea ne-am asumat cumva că nu am făcut parte din alianțe. Întotdeauna i-am spus să țină ochii deschiși, l-am sfătuit exact ca o soră sau ca o mamă, cum spunea el. Dacă prima oară m-am supărat, a doua oară am înțeles și el știe că nu voi fi supărată pe el. I-am dorit din toată inima mea să fie puternic acolo”, a declarat Majda. 

În momentul în care a plecat de la consiliu Majda le-a spus colegilor ei: „Nu lăsați jocul să vă joace”, sintagmă care a devenit ca un motto pentru ei, viralizându-se puternic. Ce a vrut să spună mai exact cu aceste cuvinte, Majda? 

Majda s-a întors de la Survivor România

„Le-am spus și a devenit un motto: jocul ăsta este foarte periculos, să uiți că ai mâncat alături de colegul tău, să plângi și să te transforme acest joc. Le-am spus să fie uniți, să se distreze, să nu lase jocul să se joace cu ei”, a explicat Faimoasa. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)