Stiri mondene

VIDEO | Majda de la Survivor a leșinat! Jador a luat-o în brațe

Majda de la Survivor a leșinat
Majda din echipa Faimoșilor de la Survivor, a leșinat la finalul jocului, iar cel care nu s-a putut dezlipi de ea a fost Jador.

Survivor România. Jocul de joi, 14 ianuarie, a fost unul deosebit de greu pentru concurenții de la Survivor, mai ales pentru fete. Ei au fost nevoiți să se grupeze în echipe de câte doi și să împingă o roată ocolind toate obstacolele. Roata era deosebit de grea și se putea dezechilibra foarte ușor și așa se face că Majda s-a trezit cu roata peste ea.

Citeste si: Primele eliminări la Survivor România! Cine este primul concurent nominalizat pentru a pleca acasă

Majda a leșinat în brațele lui Jador la Survivor România 2021 

Majda s-a lovit la cap și la umăr, însă Majda a dus jocul până la capăt. La finalul jocului concurenta a spus ce dureri simte și în timp ce primea îngrijiri medicale a leșinat.

Majda de la Survivor a leșinat

„Mi-a căzut foarte tare roată pe umăr și pe cap. Am amețit dintr-o dată”, aveau să fie cuvintele spuse de Majda înainte să i se facă rău și să leșine.

Întreaga echipă s-a strâns în jurul ei, dar Jador a fost cel care nu știa ce să facă să o ajute, ba chiar la un moment dat a luat-o în brațe. Cu toate că medicul era lângă ea și îi dădea indicații, Majda nu și-a mai putut ține ochii deschiși și și-a pierdur conștiința pentru câteva momente.

Majda de la Survivor a leșinat

„Am simțit amețeală și nu mai vedeam. Eu nu știu să mă opresc”, a spus Majda după ce și-a revenit din leșin.

Momentul greu a durat doar câteva minute pentru Majda, după care și-a revenit și a continuat să stea alături de colegii ei. 

În cadrul ediției de aseară și Simona Hapciuc s-a accidentat, dar și Andreea o concurentă din echipa Războinicilor.