Stiri mondene

Fiica Majdei de la Survivor România, declarații emoțonante: „Vreau să își trăiască acest vis”

Majda și fiica ei
Majda beneficiază de toată susținerea de acasă în cadrul competiției Survivor România. Declarațiile emoționante ale fiicei sale.

Majda este una dintre vedetele care a acceptat provocarea Survivor România și a intrat în echipa Faimoșilor.

Majda Aboulumosha este susținută din fața micilor ecrane de fiica ei, Jacqueline, și mama acesteia, Diana, care au povestit la Teo Show prin ce emoții trec atunci când o văd pe frumoasa brunetă la televizor.

Fiica și mama Majdei de la Survivor, declarații emoționante la Teo Show 

Din păcate, Majda a suferit o accodentare la gleznă chiar din primul episod al emisiunii, iar la finalul celui de-al doilea raseu a izbucnit în lacrimi de durere.

Majda și fiica ei

  „Am foarte mari emoții, vreau să mă obișnuiesc cu ele, că să fie mami mai bine. Mi-a spus la aeroport că dacă sunt eu puternică o să fie și ea. Și a fost mai puternică.(...) Nu mi-a plăcut deloc (n.r. când s-a accidentat), dar prima dată nu am plâns, am rectionat într-un fel bun, a două oară am plâns, pentru că nu am putut să mai rezist. Mama mea este legată de mine. Vreau să își trăiască acest vis. Vreau să câștige această competiție”, a declarat Jacqueline, fiica Majdei. 

Pe de altă parte, Diana, mamei actriței, recunoaște că este foarte emoționantă ori de câte ori Majda trebuie să intre pe traseu.

Citeste si: Mama şi fiica Majdei, primele declaraţii despre parcursul prezentatoarei TV la Survivor România: "Aş vrea să câştige, dar..."

Majda și fiica ei

„Orice mamă s-ar emoționa în locul meu, așa suntem noi, mai emotive. Eu i-am spus să fie puternică, să își găsească puterea aceea lăuntrică atunci când este greu. Asta nu i-am spus-o doar acum, în general i-am dat acest sfat Majdei.(...) Majda este un iubitor de oameni și este un prieten foarte bun, un ascultător foarte bun. Sunt ferm convinsă că dacă unul din echipa faimoșilor va aduna echipa și va spune ceea ce este nevoie că să le ridice moralul, cred că pot învinge, pot câștiga, chiar dacă sunt mai puțin pregătiți fizic decât cei din echipa Războinicilor",  a declarat mama frumoasei concurente, la „Teo Show’’.