Stiri mondene

Dimineața Nebună: Loredana Groza l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu de ziua lui, în fața tuturor: „Suntem frumoși, tineri și liberi”. Gestul artistei i-a uimit pe toți cei prezenți la eveniment

Loredana Groza l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu
Loredana Groza l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu [Sursa foto: Captură video]
Cătălin Botezatu și Loredana Groza nu au mai ținut cont de nimic și s-au sărutat pasional în văzul tuturor. Imaginile au ajuns virale pe internet.

Cătălin Botezatu a împlinit sâmbătă frumoasa vârstă de 56 de ani. Celebrul designer și-a celebrat ziua de naștere, organizând o petrecere, la care au luat parte o mulțime de vedete. Loredana Groza a participat și ea la petrecerea dată în cinstea bunului său prieten și a întreținut atmosfera de pe scenă. Artista a cântat, a făcut dedicații, iar la final l-a sărutat pasional, spre uimirea tuturor. 

După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice

ar fi! ”, i-a dedicat Loredana Groza  lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

@cristinasiscanu

 

♬ sunet original- CristinaSiscanu

Loredana și Cătălin Botezatu, dans provocator într-un club din București

Chiar dacă mulți au rămas cu gura căscată când au văzut sărutul dintre cei doi, nu e prima dată când Loredana și Cătălin sunt așa de apropiați.

La începutul acestui an, tot într-un club de lux din Capitală, creatorul de modă și cântăreața au fost surprinși în ipostaze incendiare. 

Citește și: Loredana Groza, primele declarații după ce a câștigat premiul pentru ”Cea mai sexy vedetă din România”: „Este o stare de grație”

De asemenea, la vremea respectivă, artista a susținut și un mic recital apoi a urcat pe una dintre mesele restaurantului alături de Cătălin Botezatu. Cei doi au dansat împreună, iar mişcările pe care le-au făcut au reuşit să îi ia prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Loredana Groza și Cătălin Botezatu
Loredana Groza și Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața Nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna”

Pe cei doi îi leagă o prietenie specială, construită în cei 25 de ani de când se cunosc. În cadrul unui interviu, Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu celebra cântăreață, pe care a numit-o o adevărată „Madonna a României”. 

Citește și: Loredana Groza, ipostaze incendiare în limuzină. Fanii au reacționat imediat: „O voce mare. Problema e atitudinea și decența”

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

Loredana Groza l-a sărutat pasional pe Cătălin Botezatu
Loredana Groza și Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit  WOWbiz.