Stiri

VIDEO | Irina Rimes, interpretare surprinzătoare la Urbanist Sessions

Irina Rimes
Irina Rimes [Sursa foto: Instagram ]
Irina Rimes a impresionat cu ultima sa apariție. Artista a interpretat câteva piese la Urbanist Sessions și i-a dat pe spate pe fani.

Irina Rimes
Irina Rimes [Sursa foto: Instagram ]

Irina Rimes a impresionat cu interpretarea sa de la Urbanist Session și a demonstrat că poate trece cu ușurință de la un stil muzical la altul. Irina și-a arătat veleitățile de rapper într-un nou episod din seria "Urbanist Sessions". 

Citeste si: Cum arata Irina Rimes in urma cu 11 ani: "Este o schimbare totala" FOTO

Deliric a explicat prezența Innei la Urbanist Session 

Irina Rimes a fost invitată în cel mai nou episod Urbanist Sessions, proiect inițiat de Deliric în 2018. În cadrul acestui proiect muzical vin la microfon atât artiști la început de drum, cât și artiști cu experiență. Doc, Vlad Flueraru, Amuly, Bruja, Bvcovia sau Bitză sunt doar câteva dintre numele ce au luat parte la Urbanist Sessions. 

Irina Rimes
Irina Rimes [Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru că Irina Rimes face parte din categoria artiștilor cunoscuți, Deliric a ținut să explece de ce a ales să o invite pe Irina Rimes. 

„Simt nevoia să vă explic puțin logica mea după care mă ghidez când aleg invitații la Urbanist Sessions. Am plecat de la început cu gândul de a crea un loc unde poți descoperi artiști mișto de care poate nu ai auzit. Am avut și artiști precum Bruja care au debutat la Urbanist și pe care nu îi știa absolut nimeni, dar și artiști precum Doc sau Bitză cu o cariera de peste 20 de ani in spate. Avem nevoie de artiști mari care să cânte la același microfon cu artiștii mai mici pentru a valida acest proiect și pentru a împărți din lumina reflectoarelor. Dacă ar fi un șir neîntrerupt de newcomers sau de artiști underground, prea multă atenție nu ar capta sesiunile și am eșua să ne atingem scopul pe care ni l-am propus de la bun început.

Irina Rimes
Irina Rimes[Sursa foto: Captură YouTube]

Mixul acesta între rap, trap, underground, mainstream etc. are scopul de a ajuta tocmai artiștii mai puțin cunoscuți. Iar cei mari care ne ajuta să asiguram acest mix, deși nu au nimic de câștigat, merită salutați" , a scris Deliric pe Facebook în descrierea videoclipului cu interpretarea Irinei Rimes.