Lansări muzicale

Videoclip oficial! Irina Rimes și Cris Cab, „Your Love”

 Videoclip oficial! Irina Rimes și Cris Cab, „Your Love”
Irina Rimes și-a surprins plăcut fanii cu o melodie fresh, cu totul aparte față de ceea ce ne-a pezentat Irina până acum.

Irina Rimes și-a anunțat fanii de colaborarea cu artistul american Cris Cab și toată lumea aștepta să vadă ce a ieșit. Your Love este o melodie care o scoate pe Irina Rimes din zona ei de confort și chiar avem surpriza să o vedem pe Irina dansând în videoclip, ceea ce este o premieră.

Irina Rimes a demonstart că poate cânta pop, dance, pop-rock și chiar și trap, iar odată cu această nouă colaborare cu Cris Cab, pentru piesa "Your Love", intră și în zona muzicii de club cu mici ritmuri balcanice.

„Piesa a apărut în urma unei sesiuni cu Alex Cotoi și WRS. Ne-a plăcut atât de mult energia ei încât am decis să o lansăm cât mai repede posibil. Este prima dată când lansez o piesă la câteva săptămâni de la realizarea ei.

Am ieșit din zona de confort, am avut o altă abordare, ne-am pliat pe stilul și mesajul piesei.

Iar colaborarea cu Cris Cab a fost una visată încă de când eram pe băncile facultății și ascultam pe repeat piesa Liar Liar. Sunt foarte curioasă de reacția publicului meu la această schimbare de imagine, dar și de ce va genera piesa în general. Sper să fie o surpriză frumoasă pentru toți cei care mă cunosc și o descoperire pentru toți cei care nu mă cunosc. Mulțumesc echipei și tuturor celor care au fost implicați în acest proiect.
Dar mai ales lui Cris, care are mare încredere în piesă și și-a însușit-o așa cum mi-am însușit și eu această nouă provocare"
, a declarat Irina Rimes.

Cine este artistul Cris Cab?

Cris Cab este visul din adolescență al Irinei Rimes și este cunoscut pentru hitul internațioanl „Liar Liar”. Cris Cab s-a născut în Miami, Florida, și cântă la chitară de la 11 ani, fiind un mare fan al lui Bob Marley, nominalizându-l drept unul dintre cei mai proeminenți artiști care i-au influențat cariera.

„Irina este o artistă uimitoare, cu o voce incredibilă și abia aștept să cânt împreună cu ea live într-o zi. Am fost bucuros când am aflat că este interesată să colaborăm, deoarece o admir foarte tare. Piesa "Your Love" este despre recunoașterea problemelor într-o relație, dar în același timp lăsând loc pasiunii să cucerească. Sper să vă placă tuturor și sper să mă întorc în România cât de curând", a spus Cris Cab.