Stiri

Cine a câștigat competiția Masked Singer România?

Masked Singer România
Masked Singer România a ajuns la final vineri seara și atât jurații, cât și telespectatorii, au aflat cine se afla sub cele patru măști finaliste.


Aseară s-a dus o luptă imensă pentru trofeul „Masked Singer” România. Finaliștii emisiunii au fost Leoaica, Ursul Panda, Căpcăunul și Corbul. Rând pe rând, cei patru s-au demascat și au scos la iveală persoana de sub mască, provocând uimire în rândul juriului, dar și a telespectatorilor.

Dacă personajele Leoaica, Ursul Panda și Căpcăunul au putut fi ghicite de o parte dintre jurați, Corbul le-a provocat mari dificultăți.

Citeste si: Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

În urma primului duel, Panda și Leoaica au fost primii eliminați din competiție, fiind nevoiți să-și dea masca jos rând pe rând. Prima demascare a fost cea a ursului Panda sub care s-a ascuns nimeni altul decât Mircea Radu.

În ceea ce o privește pe Leoiacă, cea care i-a dat viață a fost cântăreața Carmen Simionescu. 

Karmen la Masked Singer România

Cine se afla sub masca Corbului de la Masked Singer România? 

Lupta pentru marele trofeu s-a dat însă între Căpcăun și Corb, cel din urmă fiind desemnat câștigător. Înainte de a descoperi cine s-a ascuns în masca învingătoare, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu au fost surprinși să afle că cea care i-a dat viață simpaticului Căpcăun a fost Irina Rimes. 

Irina Rimes la Masked Singer România

Surpriza cea mare a venit din partea Corbului care a fost interpretat de către Mugur Mihăiescu, reprezentând un adevărat șoc pentru jurați.

Mugur Mihăiescu la Masked Singer România

„M-am imaginat direct la mine, la țară, la Sadova, unde mă jucam ca nebunul pe dealurile alea. A fost ca o întoarcere în timp. Dacă m-ați pune acum să mai stau încă zece zile pe papainoagele astea, aș sta cu plăcere. Nu am eu cea mai bună voce din lume, pentru că acesta nu e un concurs de talente, e un concurs de nebunie, iar dacă voi ați ales nebunul de mine în seara asta, eu vă mulțumesc din suflet”, le-a spus Mugur Mihăescu detectivilor imediat după demascare.