Stiri

VIDEO: Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o parcare din Brașov. Un bărbat se ridică din scaunul cu rotile și merge pe picioarele lui: ”Mâna întinsă nu primește ajutor”

Un bărbat în scaun cu rotile este filmat în timp ce se ridică și începe să meargă
Un bărbat în scaun cu rotile este filmat în timp ce se ridică și începe să meargă [Sursa foto: Captură video]
Filmarea cu bărbatul surprins în timp ce se ridică din scaunul cu rotile și merge a stârnit reacții în mediul online.

Un adevărat „miracol” a avut loc într-o parcare din Braşov. Filmarea cu un bărbat care se ridică din scaunul cu rotile şi începe să meargă ca în filmul cu Iisus din Nazaret a devenit virală pe rețelele sociale. Bărbatul care pretinde că este invalid a fost surprins într-o parcare în timp ce se ridică de pe scaunul cu rotile și în mod miraculos începe să meargă. 

Un bărbat se ridică din scaunul cu rotile și merge pe picioarele lui
Un bărbat se ridică din scaunul cu rotile și merge pe picioarele lui[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Un preot din Botoşani, mesaj controversat înainte de Bobotează: „După ce ai dat 500 de lei pe băutură și mâncare, refuzi să îl primeşti pe popa cu Boboteaza. Închide ușa”

Bărbatul era însoțit de mai mulți prieteni

Din imaginile surprinse putem observa cum unul dintre bărbați urcă în autoturism, pe bancheta din spate, iar altul pare că vrea să îl ajute pe un bărbat beteag care se află într-un scaun rulant.

Individul care stă în picioare se uită suspect în toate părțile, după care amicul său, aparent imobilizat în scaunul cu rotile, încearcă să se dezlege.

După câteva secunde, „miracolul” se întâmplă. Bărbatul care era în fotoliul rulant se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagaj, acolo unde a ajuns și scaunul cu rotile. Extrem de nonșalant, cu o țigară în gură, presupusul bărbat cu handicap, merge fără probleme, pe propriile picioare, pășește lejer către mașină și urcă pe bancheta din dreapta în față. Imediat ce toți amicii bărbatului urcă în autoturismul care era parcat chiar pe un loc destinat persoanelor cu handicap, indivizii se fac nevăzuți,

Citește și: Oamenii care plătesc sume fabuloase de bani ca să trăiască ca un porc. Mănâncă de pe jos și se tăvălesc în noroi

Incidentul a fost surprins de polițistul Daniel Zontea, care a publicat videoclipul pe pagina sa de socializare, cu mesajul: „Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”.