Stiri mondene

VIDEO: Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert: „Du-te acasă ca să nu îți iei bătaie”

Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert
Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert [Sursa foto: Captură video]
Grasu XXL şi-a ieşit din fire după ce un fan i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online.

Grasu XXL a cântat la Nostalgia, eveniment care a avut loc în Parcul Izvor din București în perioada 24-26 iunie. În timp ce se afla pe scenă la petrecere, rapperul a avut o altercație cu un fan, după ce tânărul i-a reproșat că promovează jocurile de noroc online. După ce bărbatul l-a criticat că este imaginea unui casino online, artistul a avut o reacție extrem de violentă. După ce fanul şi-a spus oful, cântărețul a devenit furios și a început să arunce apă pe el.

După ce a revenit pe scenă, Grasu XXL l-a înjurat la microfon pe tânăr și i-a încurajat pe ceilalți prezenți să facă la fel. 

Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, sunt doar câteva dintre replicile pe care Grasu XXL i le-a adresat tânărului nemulțumit.

 Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert
Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Irina Rimes și Grasu XXL au lansat o versiune live a piesei „Pentru totdeauna”

„Cum să îți înjuri în halul ăia fanii și să vorbești în halul ăla cu fanii, oamenii care îți ascultă muzica, te apreciază și îți bagă până la urmă un bănuț în buzunar, acolo, ca să întreții burtica aia? Lăsând asta la o parte, dar dacă tu nu suporți gândul că ai promovat jocurile de noroc și faci reclamă la Casa Pariurilor, care nenorocește oameni, nu ești în stare să porți față în față o conversație cu un fan și te deranjează așa tare simplul fapt că omul ți-a adus în discuție că promovezi căcaturi. Și începi să înjuri și să îți tratezi fanii în asemenea hal”, a fost mesajul transmis de un tânăr care a văzut întreaga scenă.

 Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert
Grasu XXL a sărit la bătaie la un fan, în timpul unui concert[Sursa foto: Facebook]

Imaginile au ajuns virale în mediul online

Întregul incident a fost postat pe rețelele sociale de către unul dintre spectatorii care au fost la concert și care l-a criticat foarte dur pe artist pentru atitudinea sa. 

Citeste si: DELIA & GRASU XXL- Despablito

„Uitați reacția unui ,,artist" muritor de foame, care promovează jocurile de noroc, care au distrus milioane de vieți. Care nu își asumă ce promovează și începe și înjură fanii.." este scris pe imaginile surprinse la concert. 

@sir.alex47

Guie Mrasu

♬ sunet original- C A M A R A D 4 7