Lansări muzicale

Irina Rimes și Grasu XXL au lansat o versiune live a piesei „Pentru totdeauna”

Irina Rimes și Grasu XXL au lansat o versiune live a piesei ”Pentru totdeauna”
Irina Rimes și Grasu XXL au lansat o versiune live a piesei ”Pentru totdeauna” [Sursa foto: Captură YouTube]
Irina Rimes și Grasu XXL au revenit cu o versiune nouă pentru piesa „Pentru totdeauna”. Uite cum sună piesa în varianta live!

Versurile piesei „Pentru Totdeauna” au fost scrise de Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. În ceea ce privește producția piesei, aceasta a fost realizată de Alex Cotoi. Single-ul „Pentru totdeauna” marchează prima colaborare a artistei cu Grasu XXL! Irina Rimes le-a dezvăluit fanilor că atunci când a hotărât să lanseze versiunea în limba română a piesei "Navsegda" (Навсегда), Grasu XXL a fost primul gând al artistei. 

Irina Rimes și Grasu XXL au lansat o versiune live a piesei ”Pentru totdeauna”
Irina Rimes și Grasu XXL au lansat o versiune live a piesei ”Pentru totdeauna”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Aș scrie ceva precum că sunt fericită că lansez asta, dar nu e ceva nou. Aș spune că sunt onorată să scot piesa cu Grasu XXL, și nu oricum, ci pentru că i-a plăcut mult piesa mea, fără strategii comerciale, fără să gândim vreo șpîrlă pentru Instagram /Tiktok etc, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a făcut singură și feat și clip.

Aș spune și asta, dar am spus deja. Aș mai spune doar că a durut tare săgeata aia de la final și că a durat o săptămână să mă recuperez, dar a meritat! Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni, că concerte n-avem. Stay safe!"
, a spus Irina Rimes

Live Session: Irina Rimes x Grasu XXL- Pentru Totdeauna