Stiri

VIDEO: Două vaci, vedete pe rețelele sociale după ce s-au plimbat nestingherite pe Aeroportul din Timișoara

Două vaci, vedete pe rețelele sociale după ce s-au plimbat nestingherite pe Aeroportul din Timișoara
Doua vaci [Sursa foto: Captură video]
Două vaci au fost suprinse în timp ce se plimbau pe terminalul sosiri al aeroportului din Timișoara. Cum au reacționat călătorii?!

Apariție neașteptată pe Aeroportul Internațional Timișoara! Două văcuțe au fost surprinse în timp ce se plimbau nestingherite, noaptea, în apropierea noului Terminal de Sosiri Externe. Călătorii au imortalizat momentul și au postat imaginile care au devenit virale pe rețelele sociale. De asemenea, nu au lipsit nici comentariile amuzante.

Două vaci, vedete pe rețelele sociale după ce s-au plimbat nestingherite pe Aeroportul din Timișoara
Doua Vaci [Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte! Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert: „Rămâneți în locuințe”

„Le-a cerut oare cineva certificat verde?“, „Probabil și-au uitat bagajul acasă“, „Suntem într-o țară rurală, nu? Nu mi se pare anormal“ sau „Poate au venit să își aștepte rudele“, au fost câteva dintre cometariile oamenilor.

S-a deschis anchetă, traseul lor va fi reconstituit

Conducerea aeroportului verifică acum cum a fost posibil ca animalele să ajungă pe raza aeroportului şi chiar în zona traficului de călători. Conform presei locale, o anchetă a fost deschisă după ce animalele au fost văzute plimbându-se la aeroport. Traseul lor va fi reconstituit cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Două vaci, vedete pe rețelele sociale după ce s-au plimbat nestingherite pe Aeroportul din Timișoara
Doua Vaci[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Un preot din Argeș, acuzat de vecini că-și face nevoile pe gardul lor și că le aruncă petarde în curte: „Mi-a zis că îmi face viața un calvar”

„Situatia neprevăzută s-a derulat foarte rapid. Animalele au fost scoase în afara aeroportului către agenții noștri de securtitate. Este un caz extrem de izolat, iar animalele aflate în zona publică nu au creat nicio problema și nici nu au pus în pericol intergritatea fizică a pasagerilor”, a declarat Călin Petrescu, purtător de cuvânt al Aeroportului Timișoara.