Stiri

Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte! Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert: „Rămâneți în locuințe”

Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte! Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte [Sursa foto: PixaBay]
Autorităţile din Târgovişte sunt în stare de alertă după ce un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un leu în cartierul Priseaca.

Este alertă în Târgoviște, județul Dâmbovița. Un leu ar fi fost văzut liber pe o stradă, lângă o benzinărie din oraș. Autoritățile s-au mobilizat deja, astfel că locuitorii au primit și un mesaj RO-Alert prin care sunt înștiințați! Primul mesaj RO-ALERT a fost dat la ora 10,52 şi avertiza cu privire la prezenţa leului în cartierul Priseaca, iar al doilea mesaj a fost dat la 11,34 şi anunţa prezenţa leului în zona Romlux, în apropiere de prima locaţie. 

Citeste si: VIDEO: Trei tineri din Bacău au mers să plătească plinul de combustibil, cu trei găleți de monede! Cum au reacționat angajații benzinăriei?!: „V-ați bătut joc de vânzătoare”

„A fost semnalată prezența unui animal sălbatic (leu) în Târgoviște, cartier Priseaca, zona stația peco Helene”, se arată în mesajul RO-Alert transmis de ISU Dâmbovița.

Locuitorii din Târgoviște au sunat la 112

Potrivit detaliilor care au ieșit la iveală, oamenii care l-au fi văzut, au sunat imediat la numărul unic de urgenţă, 112, şi au anunţat că animalul sălbatic umblă liber pe străzi.

Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte! Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Leu[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Dimineața Nebună. Mai mulți militari ruși s-au speriat de fluieratul unui localnic! Imita căderea unui obuz. Audio

„A fost un apel la 112 al unui cetăţean care a spus că a văzut leul. L-am întrebat de mai multe ori pentru a ne asigura că este vorba despre un leu. Nu avem la acest moment vreo informaţie de la Grădina Zoologică că ar fi scăpat de acolo un leu. Mai aveam cunoştinţă de o persoană care deţine un leu, am luat legătura şi spune că leul este în cuşcă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Gabriel Gătej, pentru Agerpres.