Stiri mondene

De ce boală suferă Jada Pinkett, soția lui Will Smith?! Actorul l-a pălmuit pe Chris Rock după ce a făcut o glumă despre înfățișarea ei

De ce boală suferă Jada Pinkett, soția lui Will Smith?
Will Smith și Jada Pinkett-Smith [Sursa foto: Hepta]
Jada Pinkett Smith suferă de o afecțiune dermatologică. Acesta este și motivul pentru care actrița a decis să se tundă zero.

Will Smith a devenit cel mai discutat personaj al zilei după ce, aseară, în timpul galei de decernare a premiilor Oscar, actorul l-a lovit pe Chris Rock. Situația a scăpat de sub control după ce comediantul care trebuia să anmunțe câștigătorul pentru „cel maibun comediant” a făcut o glumă despre Jada Pinkett-Smith. Soția actorului suferă de o boală auto-imună care i-a cauzat căderea părului.

Citeste si: Will Smith, ieșire nervoasă la Gala Premiilor Oscar! L-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soția sa. VIDEO

Jada Pinkett suferă de alopecie

Jada Pinkett Smith suferă de alopecie, o boală dermatologică a foliculilor piloşi. Aceasta este întâlnită atât la femei, cât şi la bărbaţi. Aproximativ 70% din oameni se confruntă cu căderea părului după 35 de ani. Boala se manifestă diferit de la o persoană la alta. La unele persoane se poate întâmpla să se rărească părul treptat, în vreme ce la alte persoane se pot confrunta cu porțiuni de chelie.

De ce boală suferă Jada Pinkett, soția lui Will Smith?
Will Smith și Jada Pinkett-Smith[Sursa foto: Hepta]

Actrița a vorbit pentru prima dată despre boala sa în urmă cu mai mulți ani. Ea a povestit că fiica ei a fost cea care a îndemnat-o să se radă în cap.

„M-am confruntat cu probleme de cădere a părului. A fost groaznic când a început. Într-o zi, la duş, m-am trezit că aveam în mână şuviţe întregi de păr. A fost unul dintre acele momente ale vieţii mele în care m-am cutremurat de panică. Medicii nu ştiu ce se întâmplă cu mine”, a povestit ea vizibil afectată.

„Chiar şi cu teama pe care o simt în continuare am învăţat să privesc această boală din punct de vedere spiritual şi să mă inspir din exemplul de tărie şi voinţă al oamenilor care se confruntă cu lucruri cu adevărat cutremurătoare, precum cei care suferă de cancer sau au un copil bolnav. Îi văd cât de curajoşi sunt, iar exemplul lor îmi dă tăria să merg mai departe”, încheie Jada Pinkett. 

De ce boală suferă Jada Pinkett, soția lui Will Smith?
Will Smith și Jada Pinkett-Smith[Sursa foto: Hepta]

Jada nu este singura celebritate care suferă de o astfel de afecțiune. Fergie, celebra cântăreaţă din trupa Black Eyed Peas, actriţele Viola Davis, Helena Bonham Carter şi Selma Blair, Naomi Campbell, solistul Billy Joel.