Stiri mondene

Will Smith, discurs emoționant despre Richard Williams pe scena Premiilor Oscar. Actorul a câștigat premiul pentru cel mai un actor pentru rolul din „King Richard”

Will Smith, discurs emoționant despre Richard Williams pe scena Premiilor Oscar
Will Smith, discurs emoționant despre Richard Williams pe scena Premiilor Oscar [Sursa foto: Mirror.co.uk]
Will Smith a avut un discurs emoționant despre Richard Williams după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal.

Will Smith a reușit să impresioneze pentru interpretarea lui Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams. Filmul nu este unul biografic despre cele două campioane, ci mai degrabă un film despre familie. 

Citeste si: Premiile Oscar 2022! Will Smith a câștigat premiul pentru cel mai bun actor! Lista completă a câștigătorilor

Will Smith, discurs emoționant după ce a luat trofeul Oscar pentru cel mai bun actor în film principal

Will Smith a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea lui Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venis şi Serena Williams. Actorul a urcat pe scenă pentru a-și ridica premiul și a avut un discurs cât se poate de emoționant. 

Will Smith, discurs emoționant despre Richard Williams pe scena Premiilor Oscar
Will Smith, discurs emoționant despre Richard Williams pe scena Premiilor Oscar[Sursa foto: Mirror.co.uk]

„Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK", a declarat Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar.  

Will Smith
Will Smith[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Gala Premiilor Oscar nu a fost lipsită de incidente nici anul acesta. Înainte de a-și ridica premiul, Will Smith a fost scos din minți de comediantul Chris Rock și a urcat pe scenă și l-a pocnit. 

Citeste si: Will Smith, ieșire nervoasă la Gala Premiilor Oscar! L-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soția sa

Lista completă a premiilor decernate la gala Oscar 2022:

Cel mai bun film: "CODA"

Cea mai bună regie: Jane Campion ("The Power of the Dog")

Cel mai bun actor în rol principal: Will Smith ("King Richard")

Cea mai bună actriţă în rol principal: Jessica Chastain ("The Eyes of Tammy Faye")

Cel mai bun actor în rol secundar: Troy Kotsur ("CODA")

 Vezi întreaga listă a premiilor Oscar aici