Stiri

VIDEO: A fost lansat trailerul final pentru filmul „The Way of Water”. Când va avea loc premiera în cinematografe

A fost lansat trailerul final pentru filmul „The Way of Water”.
A fost lansat trailerul final pentru filmul „The Way of Water”. [Sursa foto: Captură video]
Trailerul final pentru producția „The Way of Water” a fost lansat. Avem primele imagini în articol.

Aşteptarea a luat sfârşit. Trailerul final pentru cea de-a doua parte a francizei Avatar, „The Way of Water”, a fost lansat astăzi. Producția vine la o distanță de mai bine de un deceniu de la prima parte, iar întâmplările din film păstrează acest interval de timp. Noua producţie a lui James Cameron revine cu o serie de efecte speciale noi care descriu lumea mirifică a planetei Pandora. 

„The Way of Water” spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor), detaliind dificultățile care îi urmăresc, eforturile pe care le fac pentru a se păstra unul pe altul în siguranță, luptele pe care le duc

pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

A fost lansat trailerul final pentru filmul „The Way of Water”
A fost lansat trailerul final pentru filmul „The Way of Water”[Sursa foto: Captură video]

Tot ce trebuie să ştii despre distribuție, data lansării şi o posibilă continuare

Distribuția pentru mult așteptatul film îi include pe Sam Worthington, care îl interpretează pe Jake, și pe Zoe Saldana, care preia rolul lui Neytiri. De asemenea, Sigourney Weaver revine în rolul Dr. Grace Augustine și Stephen Lang, care joacă rolul colonelului Miles Quaritch. Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh și Vin Diesel se vor alătura distribuției.

Citește și: ”The Crown” vs. Realitate: Cum s-a conturat portretul Prințesei Diana și care sunt diferențele dintre realitate și serial

Filmul „The Way of Water” va avea 3 ore și va avea premiera pe 16 decembrie

Anunțul făcut de James Cameron pentru părinți: „Avatar 2 nu trebuie să fie văzut de copii”

James Cameron  îi sfătuiește pe părinți să nu vină alături de copii în cinematografe, fiind un film nepotrivit pentru cei mici. Regizorul susține că nu este o poveste de familie, de tipul filmelor Disney.

Citește și: Ce filme și seriale apar pe Netflix în luna noiembrie 2022? The Crown și Manifest, unele dintre cele mai așteptate seriale

„Oamenii spun: Oh, Doamne, o poveste de familie de la Disney? Exact ceea ce ne dorim… Acesta nu este genul acela de poveste de familie”,  a declarat James Cameron.  „Este o poveste de familie așa cum The Sopranos este o poveste de familie”, a mai adăugat el.

James Cameron, regizorul filmelor „Avatar”
James Cameron, regizorul filmelor „Avatar”[Sursa foto: Captură video]

După ce" Avatar" (2009) a devenit filmul cel mai de succes din istoria cinematografiei, cu încasări de aproximativ 2,85 de miliarde de dolari, 20th Century Studios prevede să lanseze cinci lungmetraje din această franciză care preconizează să se încheie în 2028.