Stiri

Ce seriale noi va lansa Netflix în 2023?

netflix 2023
Seriale noi care vor apărea pe Netflix în anul 2023  [Sursa foto: Netflix ]
Netflix pregătește seriale noi pentru fanii lor în anul 2023. Iată ce se va lansa anul viitor!

Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming, anual fiind înregistrați mii de utilizatori. Fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele lansări, mai ales cele pentru anul 2023, fie că este vorba despre filme sau seriale.

Platforma de streaming le-a oferit abonaților în ultimii ani povești de viață din întreaga lume, dar și seriale care i-au ținut pe toți cu sufletul la gură. În continuare v-am pregătit o listă cu serialele care urmează să apară în anul 2023, potrivit What's on Netflix.

Iată ce seriale noi va lansa Netflix în 2023

1. „A Man în Full” va fi o serie limitată, în care va juca actorul Jeff Daniels. El joacă rolul lui Charlie Croker, un magnat imobiliar care se confruntă cu vremuri grele în timp ce se confruntă cu falimentul, dar face eforturi extraordinare pentru a-și menține afacerea.

2. „Avatar: The Last Airbender” este un serial animat care spune povestea lui Aang, un băiat tânăr care posedă capacitatea de a folosi toate puterile elementare.

Citeste si: Filmul ”Blonde” despre viața lui Marilyn Monroe a stârnit numeroase critici. Telespectatorii l-au catalogat drept „sexist” și „crud”

3. „Blockbuster” este un serial de comedie de tip „sitcom”, despre o afacere în pragul falimentului. Sursa citată mai sus menționează faptul că producătorii Netflix ar putea lansa acest serial chiar la finalul anului 2022.

4. „Conan the Barbarian” este un erou fictiv și celebru în anii 80, care a fost jucate de către Arnold Schwarzenegger. Netflix a lucrat la dezvoltarea serialului cu același personaj de ani de zile, iar lansarea ar urma să aibă loc în 2023.

5. „One Piece”. Cu Marc Jobst gata să regizeze unele dintre episoadele serialului animat, „One Piece” reprezintă povestea unui tânăr căpitan de pirați care pornește pe mare pentru a căuta comori mitice și a deveni singurul adevărat Rege al piraților.

netflix
„Queen Charlote” va prezenta anii de tinerețe ai unuia dintre personajele esențiale din serialul Bridgerton, Regina Charlotte [Sursa foto: Netflix ]

6. „Queen Charlotte”. Fanii serialului Bridgerton vor avea parte de o adevărată surpriză anul viitor. Netflix pregătește lansarea unei serii limitate despre anii de tinerețe ai unuia dintre personajele esențiale din serialul Bridgerton, mai exact Regina Charlotte.

Alte serisale care vor apărea pe Netflix în anul 2023: „The Gentleman”, „The Fall of the House of Usher”, „The Decameron”, „The Night Agent”, „The Three-Body Problem”, „Utap”, „12 Scars”, „A Chorus Line”, „All The Light We Cannot See”, „Death Note”, „Captain Fall”, „Ghostbusters”, „Eric”, „East Of Eden”.