Stiri mondene

Regizorul James Cameron îi avertizează pe părinți: „Avatar 2 nu trebuie să fie văzut de copii”

avatar 2
„Avatar: The Way of Water” va fi lansta în decembrie 2022  [Sursa foto: Captura Video]
James Cameron, regizorul filmelor „Avatar”, a oferit noi detalii despre a doua parte a filmilui.

„Avatar: The Way of Water” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2022. Premiera urmează să aibă loc pe data de 16 decembrie 2022, în toată lumea. A doua parte a filmului este rgeizată în continuare de James Cameron, iar regizorul a oferit mai multe detalii despre ce urmează să apară în cinematografe.

Regizorul filmelor „Avatar” a anunțat recent că al doilea film va dura trei ore și zece minute, fiind cu 30 de minute mai lung decât prima parte.

Continuarea filmului se desfășoară la câțiva ani după filmul original, cu Jake Sully (Sam Worthington) și Neytiri (Zoe Saldana), în timp ce își cresc propria familie și se confruntă cu o amenințare cunoscută care le pune în pericol familia și casa.

Citește și: A fost lansat primul trailer oficial al filmului- „Avatar: The Way of Water”

James Cameron îi sfătuiește pe părinți să nu vină alături de copii în cinematografe, fiind un film nepotrivit pentru cei mici. Regizorul susține că nu este o poveste de familie, de tipul filmelor Disney.

„Oamenii spun: Oh, Doamne, o poveste de familie de la Disney? Exact ceea ce ne dorim… Acesta nu este genul acela de poveste de familie”, a declarat James Cameron. „Este o poveste de familie așa cum The Sopranos este o poveste de familie”, a mai adăugat el.

avatar 2
James Cameron, regizorul filmelor „Avatar”[Sursa foto: Captura Video]

James Cameron plănuiește încă trei continuări, dar rezultatul ține doar de public

Regizorul filmelor „Avatar” are în plan încă trei continuări ale filmelor, însă această realizare poate fi îndeplinită doar de fani. A doua parte a filmului apare la 13 ani de la apariția primei părți. O continuare a peliculei va fi realizată doar dacă „Avatar 2” va avea succes în box office. Regizorul a mărturisit că sunt șanse mari să abandoneze franciza.

„Piața ar putea să ne spună că am terminat de filmat sau ar putea să ne pună la treabă. Dacă nu este profitabil, nu vom mai continua. Trăim într-o lume diferită acum, față de atunci când am gândit acest film. Pandemia și platformele de streaming au schimbat multe. Sau, cine știe. Avem speranța că le vom aminti oamenilor cum este să mergi la cinematograf”, a pus James Cameron.