Stiri

VIDEO: A fost lansat trailerul filmului ”True Spirit”. Când va avea loc premiera în cinematografe

A fost lansat trailerul filmului ”True Spirit”
A fost lansat trailerul filmului ”True Spirit” [Sursa foto: Captură YouTube]
Oficialii Netflix au dezvăluit trailerul viitorului film ”True Spirit”. Avem primele imagini în articol.

Netflix acordă foarte multă atenție colecției sale de filme de aventură din viața reală și de familie, iar cea mai recentă adăugare este filmul bazat pe memoriile lui Jessica Watson. ” True Spirit ” urmărește călătoria chinuitoare a unei adolescente și depășind cea mai mare frică a ei în timp ce navighează pe cele mai dificile întinderi ale oceanului din lume. O fată de 16 ani a mers singură în jurul lumii pentru a naviga 23.000

de mile marine în jurul lumii în 8 luni.

A fost lansat trailerul filmului ”True Spirit”
A fost lansat trailerul filmului ”True Spirit”[Sursa foto: Captură YouTube]

Anna Paquin, despre rolul jucat în pelicula ”True Spirit”

Anna Paquin, care a jucat rolul mamei Jessicai în povestea filmului, a spus că „ Povestea lui Jessica Watson este una extraordinară de perseverență în fața obstacolelor și atunci când toate șansele sunt împotrivă tau”.

Citește și: Regizorul James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar după succesul masiv al lui ”Avatar: The Way of Water”

Din distribuția de început a serialului se află și actorii Teagan Croft, Cliff Curtis, Josh Lawson, Bridget Webb, Anna Paquin, Vivien Turner, Stacy Clausen și Todd Lasance. Producția va avea loc în cinematogarfe pe 3 februarie 2023.