Stiri

Regizorul James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar după succesul masiv al lui ”Avatar: The Way of Water”

James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar
James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar [Sursa foto: Captură YouTube]
James Cameron a dezvăluit planurile pentru următoarele sezoane din serialul Avatar. Anunțul făcut de regizor.

După lansarea pe data de 16 decembrie 2022 a celei de a doua părți din seria Avatar, respectiv Calea Apei, regizorul James Cameron a dezvăluit planurile pentru următoarele sezoane. Cel de-al treilea are deja data stabilită. Regizorul a mărturisit că este destul de sigur că colecțiile din Avatar 2 vor stimula procesul de avansare cu Avatar 3. Amintim că lansarea din 16 decembrie a strâns peste 1,5 miliarde de dolari în întreaga lume, depășind colecția Tom Cruise's Top: Gun Maverick pentru a deveni filmul cu cele mai mari încasări din 2022.

Vorbind despre viitorul francizei Avatar, James Cameron a spus în episodul din această săptămână din „Who’s Talking to Chris Wallace?’.

James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar
James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar[Sursa foto: Captură YouTube]

Producția s-a dovedit a fi un succes imens la nivel mondial, depășind un miliard la box office-ul global în decurs de 14 zile. Acum, regizorul James Cameron  a dezvăluit că este încrezător că colecția se va transforma într-un profit pentru continuarea foarte scumpă a originalului din 2009, iar acest lucru ar deschide calea pentru Avatar 3 și pentru cele două continuare consecutive aflate în curs. 

„Se pare că, odată cu impulsul pe care îl are filmul acum, vom trece cu ușurință de pauza de rentabilitate. în următoarele câteva zile, așa că se pare că nu mă pot scăpa de asta și va trebui să fac acestă continuare. Știu ce voi face în următorii șase sau șapte ani. Ideea este că vom fi bine. Sunt sigur că vom avea o discuție în curând cu cei de top de la Disney despre planul de joc pentru Avatar 3, care este deja în cutie – am capturat și fotografiat deja întregul film, așa că am" sunt în post-producție extinsă pentru a face toată magia CG. Și apoi Avatarul 4 și 5 sunt ambele scrise. Avem chiar și câteva dintre „4” în cutie. Am început o franciză în acest moment. Am început o saga care se poate desfășura acum în mai multe filme.”, a spus  James Cameron 

Citește și: Netflix a publicat prima imagine din serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

"Avatar: The Way of Water" rămâne pe primul loc la box office-ul nord-american. 

Avatar: The Way of Water", de James Cameron, rămâne pe primul loc la box office-ul nord-american, după ce a generat venituri în weekend de 45 de milioane de dolari, cu 1,7 miliarde de dolari încasări la nivel global, potrivit Variety.

James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar
James Cameron confirmă al treilea și al patrulea film din seria Avatar[Sursa foto: Captură YouTube]

După doar patru săptămâni de lansare, "The Way of Water" a generat 517 milioane de dolari în America de Nord şi 1,19 miliarde de dolari în străinătate. La box office-ul internaţional, este acum al cincilea film cu cele mai mari încasări, după "Avatar", "Avengers: Endgame", "Titanic" şi "Avengers: Infinity War".

Citește și: Filme și seriale Netflix 2023: Lista celor mai așteptate producții programate pentru anul viitor

Pe baza vânzărilor sale de bilete la nivel mondial, "Avatar: The Way of Water" este, de asemenea, filmul din 2022 cu cel mai bune încasări, precum şi al doilea cu cele mai mari venituri al erei pandemiei, după "Spider-Man: No Way Home” din 2021" (1,91 miliarde de dolari).