Stiri mondene

Victoria spectaculoasă a Războinicilor de la Survivor România. Au câștigat jocul de recompensă

Victoria spectaculoasă a Războinicilor de la Survivor România
Războinicii și Faimoșii au luptat cu toate forțele pentru a putea câștiga jocul de recompensă. Din păcate pentru Faimoși jocul a fost câștigat de Războinici.

Faimoșii și Războinicii au luptat în seara de vineri pentru recompensă: o porție de paste cu sos și un pahar de vin. Cu toate că a plecat încă o verigă slabă din echipa Faimoșilor, aceștia nu au reușit să câștige jocul de recompensă și au pierdut în fața Războinicilor cu scorul de 10 la 8. Scorul părea a fi în favoarea Faimoșilor la un moment dat, însă Războinicii au venit tare din urmă și au recuperat. Punctul victoriei a fost adus de Marius Crăciun. 

Primele declarații ale Războinicilor după ce au câștigat jocul de recompensă de vineri seara

Marius Crăciun a adus punctul victoriei pentru echipa albastră, fiind una dintre cele mai dulci victorii ale sale. 

„E cea mai dulce victorie a mea, după atâtea pierderi de săptămâna trecută,am adus cel mai dulce punct. Cu toți am avut niște zile mai proaste și acum ne-am revenit și vom continua în forță. Mă bucur că vom mânca”, a spus Războinicul. 

„A fost un joc tensionat. Mă bucur că am ajutat echipa cu două puncte. Mi-a plăcut traseul, finalul. Ăsta a fost un joc pentru moral, pentru că urmează jocurile de imunitate și nu vrem să le mai pierdem”, a declarat și Mellina. 

Victoria spectaculoasă a Războinicilor de la Survivor România

De cealaltă parte a baricadei, Faimoșii au fost dezamăgiți că nu au reușit să câștige porția de paste și paharul de vin care cu siguranță le-ar mai fi redat din putere și speranță. 

  „A fost un meci strâns, a fost o zi proastă pentru noi astăzi.  Trebuie să fim mai concentrați pe final și cât mai stau pe aici vreau să fiu lăsat în pace și să nu mă deranjeze nimieni. Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva, vreau să fiu lăsat în pace.  Vreau să dau tot ce pot pe traseu și să fiu lăsat în pace”,  a spus Sebastian Chițoșcă. 

Zanni: Sunt convins că echipa este dezamăgită de mine 

Ajunși în camp, Faimoșii au pus toate evenimentele cap la cap și au încercat să afle de ce nu au reușit să câștige jocul de recompensă. 

Cosmin Stanciu: Vibe-ul a fost foarte bun, chiar ne-am încurajat unii pe alții. Nu mă gândeam că nu o să câștigăm astăzi pentru că ne-am descurcat chiar bine. Ei prins schema la final, au dat mai bine ca noi.

Cătălin Moroșanu: Aceste afirmații despre curățarea echipei mi s-au părut inutile. Au fost momente când am câștigat și cu Andreea și fără Andreea. Aici a fost vorba despre noi.

Zanni: Mi-e rușine, nu am ce comenta. Îmi pare rău dacă mi-am dezamăgit echipa. De fapt, sunt convins că i-am dezamăgit. Și de aia am zis că nu mai am nimic de zis.