Stiri mondene

De ce Elena Marin îl nominalizează pe Moroșanu?! Reacția fratelui său: „Ar fi putut să...”

De ce Elena Marin îl nominalizează pe Moroșanu?!
La ultimele consilii de nominalizare Elena Marin a decis să-l nominalizeze pe Moroșanu, fiind un vot nul. Cum comentează fratele sportivului această decizie.

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor de la Survivor România și la ultimele trei consilii de eliminare a ieșit favorita publicului. Concurenta a stârnit un val de neînțelegeri după ce la ultimele consilii de nominalizare a decis să-l voteze pe Moroșanu, fiind, așa cum bine și-a dat seama toată lumea, un vot nul. Unii fani spun că, totuși, Elena Marin ar fi putut să aleagă un alt concurent pe care să îl propună spre eliminare. 

Invitat în platul emisiunii Teo Show, fratele lui Cătălin Moroșanu, a vorbit despre această decizie a Elenei Marin și mai ales, cum crede el că a primit vestea Moroșanu. 

„Eu cred că Elena i-a dat de înțeles lui Moro că îi va da un vot nul. Nu putea să o voteze pe Andreea că sunt prietene de atâția ani, dar s-a votat. Ar fi putut să-l nominalizaze pe Sebastian, dar cred că nu l-a nominalizat pe Sebastian pentru că în ultimele două săptămâni a adus puncte, s-a mișcat bine pe traseu și nu poți să dai într-un jucător care aduce aport echipei”, a declarat fratele lui Cătălin Moroșanu. 

Fratele lui Cătălin Moroșanu: „Faimoșii vor face o supriză foarte frumoasă”

După plecarea Andreei Antonescu se preconizează a fi o perioadă mai bună pentru concurenții din echipa Faimoșilor. Fratele lui Cătălin Moroșanu spune că Faimoșii se vor descurca mai bine pe traseu fără Andreea Antonescu. 

De ce Elena Marin îl nominalizează pe Moroșanu?!

„Moro a avut o periodă puțin grea. Sunt sigur, la cum îl cunosc. Cel puțin la ultimul joc s-a văzut că s-a schimbat atitudinea și a început să fie mult mai încrezător, mai ales că au câștigat jocul de comunicare. Cred că săptămâna asta Faimoșii vor face o supriză foarte frumoasă pentru că într-un fel Andreea trăgea echipa în jos”, a mai spus fratele lui Cătălin Moroșanu.

De asemenea, în platoul emisiunii a mai fost invitat și logodnicul Elenei Marin care a ținut să specifice că Sebastian Chițoșcă este „vinovat” de energiile negative din echipa Faimoșilor. 

„Mă feresc să spun lucruri deranjante, dar cred că oricine ar fi fost pe insula aia, Sebi ar fi jucat rolul de asistent”, a spus Andrei Matto. 

De ce Elena Marin îl nominalizează pe Moroșanu?!

„Sebi e genul de om care îți picură câte un cuvânt, câte o expresie”, a completat și fratele lui Cătălin Moroșanu.