Stiri mondene

Ce spune Laura, iubita lui Sorin, despre acuzațiile la adresa Războinicului: „Dacă era șarpe...”

Laura, iubita lui Sorin
Laura, iubita Războinicului Sorin, a vorbit despre acuzațiile care i-au fost aduse lui Sorin, dar și despre nominalizările pe care le-a primit.

Războinicul Sorin este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România. Concurentul este catalogat de oamenii din online ca fiind un om fals și invidios, însă iubita lui, Laura, spune că internauții nu ar trebui să mai judece după copertă. 

„Dacă ar fi fost șarpe s-ar fi dus și ar fi încercat să câștige votul fiecăruia. În schimb, el și când a fost votat de Marius și de Andrei, chiar și de Sindy, el a spus: `Ok, votați-mă, eu nu am mai adus foarte multe puncte”. Ăsta nu e un caracter de pervers. Putea să meargă la ei să-i manipuleze`. În general oamenii tind să se identifice cu oamenii care sunt în ipostaze de victimă”, a declarat Laura. 

Laura, iubita lui Sorin

Întrebată cum se simte în momentul în care Sorin este jignit în mediul online, dar și de restul concurenților din camp, Laura a declarat că nu poate să facă altceva decât să se amuze. 

„Mă amuză părerea lor pentru că eu știu cum e el acasă. Eu îl știu pe el real și ei văd doar 10%. Mi se pare c sunt ca niște copii care se uită la un teatru de copii. Mă doare mai mult când îl atacă foști concurenți. Asta nu mi se pare etic și moral. Dacă vor să-l susțină, așa cum zic ei, ar putea să o facă frumos”, a mai declarat iubita Războinicului. 

Ce spune Laura despre nominalizarea pe care a făcut-o Sorin 

Laura a mai declarat că Sorin ar trebui să fie apreciat pentru faptul că și-a exprimat votul pentru Albert cu sinceritate, nu judecat. 

Sorin de la Survivor

„Eu mă așteptam ca Albert să iasă din nou favorit. Mie mi s-a părut că nu a avut nicio clipă vreo reținere, știind că Albert va ieși favoritul publicului și cu toate astea l-a votat. A făcut ce a simțit și cred că mulți ar trebui să-l apreciere, nu să-l judece că a votat pe cineva care a ieșit favorit”, a mai spus iubita Războinicului.