Stiri mondene

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero: "“Lumea ar vrea să știe daca i-ai spus iubitei tale că vii la emisiunea cu mine…”

Bianca Dragusanu Detectorul de minciuni
Bianca Dragusanu fata in fata cu Victor Slav
Victor Slav, luat la întrebări de Bianca Dragușanu, la “Detectorul de minciuni”, emisiunea difuzată sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D2!

“Detectorul de minciuni”, emisiunea prezentată de Bianca Draguşanu, va aduce în faţa publicului, în fiecare sâmbătă seara, de la 22:00, la Kanal D2,  invitaţi din industria de entertainment şi cei mai cunoscuţi influenceri. Întrebările îndrazneţe şi reacţiile invitaţilor conectaţi la  detectorul de minciuni  creează adevărate momente de amuzament şi relaxare, un melanj perfect pentru serile de sâmbătă.

Victor Slav fata in fata cu Bianca Dragusanu la "Detectorul de minciuni"

Victor Slav la Detectorul de minciuni
Victor Slav, intalnire de gradul zero cu Bianca Dragusanu

Citește și: Un nou cuplu în showbiz?! Andreea Bălan și Jador, surprinși în ipostaze tandre în mașina artistei. Imaginile care au pus fanii pe gânduri: ”Intră în mașină că ne vede lumea”

In editia din această sâmbătă a show-ului, Bianca Dragușanu îl va avea ca invitat pe Victor Slav,  iar frumoasa prezentatoarea îl va supune pe fostul ei partener de viață la un adevarat tir al întrebărilor incomode.

Avem o ediție spectaculoasă!  Invitatul nostru nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Doamnelor si domnilor, Victor Slav!”,  isi anunță Bianca Dragușanu invitatul din această sâmbătă, de la “Detectorul de minciuni”. 

  “Lumea ar vrea să știe daca i-ai spus iubitei tale ca vii la emisiunea cu mine…”, “Esti o persoană geloasă?”, “Ți-ai urmărit vreodată partenera?”, “Ai avut vreo parteneră dificilă?”,  acestea sunt doar cateva dintre curiozitățile  la care Victor Slav este invitat să raspundă.

Victor Slav, luat la intrebari de Bianca Dragusanu

Victor Slav la Detectorul de minciuni
Victor Slav a raspuns intrebarilor Biancai Dragusanu

Citește și: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat

“De ea am ascuns, în general, lucruri. Dar sunt si relatii în care nu ascund ”, afirmă Victor Slav, intr-o notă amuzantă, la una dintre întrebarile adresate de Bianca Dragușanu, amfitrioana show-ului.

Nu ratati sambata, de la 22:00, la Kanal D2, o editie antrenanta a emisiunii “Detectorul de minciuni”, cu Bianca Dragusanu  si invitatul sau, Victor Slav.  Emisiunea va putea fi urmarita in fiecare sambata, de la 22:00, la Kanal D2.