Stiri mondene

Un nou cuplu în showbiz?! Andreea Bălan și Jador, surprinși în ipostaze tandre în mașina artistei. Imaginile care au pus fanii pe gânduri: ”Intră în mașină că ne vede lumea”

Andreea Bălan și Jador, surprinți în ipostaze tandre
Jador și Andreea Bălan
După ce a spus că nu mai vrea să vorbească despre viața ei amoroasă, Andreea Bălan a uimit o țară întreagă cu ipostazele tandre alături de Jador. Iată cum au fost surprinși.

Andreea Bălan, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă de data aceasta, cântăreața a fost surprinză de paparazzii de la Cancan în compania manelistului Jador, în miez de noapte, cei doi sărutându-se cu foc în mașina artistei. Conform sursei menționate, jurata de la „Te cunosc de undeva” l-a „cules”, pur și simplu, pe artist de la o petrecere.

Asta pentru că Jador era vizibil amețit. Pentru că nu a avut stare, Jador a decis la un moment dat să coboare din mașina vedetei.

Andreea Bălan și Jador, surprinți în ipostaze tandre în mașina artistei
Jador[Sursa foto: CANCAN.RO]

Andreea Bălan și Jador, protagoniștii unui episod romantic petrecut în zona Floreasca din Capitală

Jador avea să spună, cu zâmbetul până la urechi, deschizând atât portiera din față, cât și pe cea din spate: „Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag p@&a rău de tot”.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară, însă, era oarecum speriată de faptul că cineva i-ar putea observa.  „Intră în mașină că ne vede lumea”, i-a zis Andreea Bălan lui Jador.

Andreea Bălan și Jador, surprinți în ipostaze tandre în mașina artistei
Jador a urcat în mașina artistei[Sursa foto: CANCAN.RO]

Andreea Bălan și Jador, surprinți în ipostaze tandre în mașina artistei
Jador și Andreea Bălan[Sursa foto: CANCAN.RO]

Andreea Bălan a transmis un mesaj după ce a fost surprinsă în tandrețuri cu Jador: ” Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră”

La scurt timp, Andreea Bălan  a ținut să transmită un mesaj pe rețelele sociale. Mai exact, cântăreața în vârstă de 38 de ani a distribuit un videoclip care are la bază o motivație referitoare la ego-ul pe care îl are fiecare persoană.

 Andreea Bălan și Jador, surprinți în ipostaze tandre
Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andreea Bălan, despre rolul de mamă singură: ”Nu regret absolut nimic din ce s-a întâmplat”. Cum reușește artista să îmbine cariera cu viața personală

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”, este mesajul dsitribuit de cântăreață, la secțiunea Instastory.