Stiri mondene

Victor Slav, noul prezentator ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, dezvăluiri sincere despre revederea cu Anda Adam: ”Suntem niște oameni care...”

Victor Slav, noul prezentator ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, dezvăluiri sincere despre revederea cu Anda Adam
Victor Slav, noul prezentator ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, dezvăluiri sincere despre revederea cu Anda Adam [Sursa foto: Captură YouTube]
Victor Slav a făcut primele declarații despre revederea cu fosta sa iubită, Anda Adam. Uite ce confesiuni a făcut noul prezentator ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

Victor Slav este noul prezentator al emisiunii fenomen ”Bravo, ai stil Celebrities”! Îndrăgitul om de televiziune a decis să îi ia locul Ilincăi Vandici pentru o perioadă la cârma show-ul de la Kanal D. În cadrul emisiunii Teo Show, celebrul prezentator TV a făcut primele declarații despre întoarcerea pe micile ecrane.

”Nu pot să spun ca nu am emoții, de fiecare dată cand urc într-un platou am emoții.

În această emisiune mă simt în largul meu, am mai fost pe aici două sezoane. Fetele m-au primit foarte bine. O gașcă mișto și foarte cool', a declarat Victor Slav.

Victor Slav, noul prezentator ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, dezvăluiri sincere despre revederea cu Anda Adam
Victor Slav, noul prezentator ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, dezvăluiri sincere despre revederea cu Anda Adam[Sursa foto: Captură YouTube]

În momentul când a fost întrebat cum a decurs revederea cu fosta sa parteneră de viață, Anda Adam, vedeta a dezvăluit că în ciuda celor 9 ani de la despărțire, cei doi continuă să fie prieteni.

„Suntem niște oameni care nu mai suntem împreună de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni ne vedem, ne salutăm. Uite   că facem parte din aceeași emisiune',  a mai adăugat noul prezentator de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Slav (@slavvictor)

Victor Slav, primele declarații despre întoarcerea la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Victor Slav a primit cu bucurie propunerea de a fi iar în fața reflectoarelor de la “Bravo, ai stil! Celebrieties”, acesta a mai facut parte, în trecut, din echipa show-ului de la Kanal D, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alături de Alex Velea si Bogdan Vlădău. Înainte de a păși din nou în platoul emisiunii, îndrăgitul prezentator de televiziune a făcut primele declarații.

Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui sa fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe”,  a spus vedeta. Citește continuarea aici.