Stiri mondene

Victor Slav, la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Victor Slav ,“Bravo, ai stil! Celebrities”
Victor Slav ,“Bravo, ai stil! Celebrities”
Începând de astăzi, 14 octombrie, pentru câteva ediții, Victor Slav va prezenta emisiunea “Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a făcut primele declarații!

Schimbarea vine pe fondul faptului că Ilinca Vandici nu va putea fi prezentă în platoul celebrului show din cauza unor probleme de sănătate. Acestea o vor ține, pentru scurt timp, departe de atmosfera incendiară de la filmări, dar cu atenția îndreptată ca și până acum spre evoluția concurentelor. 

Victor Slav: ”T rebuie sa fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici”  

Victor Slav a primit cu bucurie propunerea de a fi iar în fața reflectoarelor de la “Bravo, ai stil! Celebrieties”, acesta a mai facut parte, în trecut, din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete

din “Brigada sexy”, alături de Alex Velea si Bogdan Vlădău.  Înainte de a păși din nou în platoul emisiunii, acesta a declarat că are mari emoții și că speră să se ridice la nivelul așteptărilor Ilincăi Vandici.   

Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de această dată va trebui sa fiu la înălțimea așteptărilor Ilincăi Vandici, care este perfectă în rolul ei. O admir pentru eleganță, profesionalism, pentru modul relexat și cuceritor în care știe să fie la cârma acestei emisiuni atât de complexe” a spus Victor Slav