Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, despre noua ediție ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce concurentă i-a atras atenția: ”Are atitudine și știe să-și poarte ținutele”

Alexandra Ungureanu, despre noua ediție ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce concurentă i-a atras atenția
Alexandra Ungureanu, despre noua ediție ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce concurentă i-a atras atenția [Sursa foto: Instagram]
Alexandra Ungureanu a vorbit despre noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a recunoscut care dintre fete i-a atras atenția din punct de vedere stilistic. Uite despre cine este vorba!

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 6! Cu un procentaj de 50,3%, frumoasa artistă a fost favorita publicului, aceasta fiind urmată în clasament de Theo Rose, cu un scor foarte apropiat, de 49,7%. În cadrul unui interviu, câștigătoarea sezonului trecut a spus că urmărește în continuare show-ul și că i se pare destul de diferit. Mai mult, Alexandra Ungureanu și-a spus punctul de vedere referitor la noile concurente ale show-ului de la Kanal D.

Câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să menționeze că există câteva fete pe care le-a remarcat din punct de vedere stilistic. Conform spuselor sale, Mădălina Pamfile i-a atras atenția atât datorită atitudinii sale, dar și a ținutelor pe care le prezintă. 

„Cel mai mult mi-a plăcut până acum, din punct de vedere stilistic, Mădălina Pamfile. Nu știam cine este până să apară în emisiune.

Fata a demonstrat că are atitudine și știe să-și poarte ținutele.
  E extrem de frumoasă. De fapt, toate sunt foarte frumoase. Uneori mă uit la emisiune și am senzația că este un concurs de Miss' a declarat Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu, despre noua ediție ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce concurentă i-a atras atenția
Madalina Pamfile[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu, despre Ruxi: ”Are un gen pe care nu-l înțeleg”

În continuare, Alexandra Ungureanu și-a spus părerea și despre alte concurente.

Se pare că Ruxi i-a atras atenția cu câteva ținute, dar nu reușește să o încadreze cu personalitatea, fiind de părere că nu este la fel ca pe online.

Alexandra Ungureanu, despre noua ediție ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce concurentă i-a atras atenția
Ruxi[Sursa foto: Instagram]

„Rux se detașează clar de restul ca apariție, dar are un gen pe care, totuși, nu-l înțeleg. E introvertită, destul de diferită de personajul pe care l-a creat în mediul online, din câte am înțeles. Vine cu chestii destul de îndrăznețe. Problema e că nu le duce până la capăt', a mai adăugat Alexandra Ungureanu.

Cu cine crede Alexandra Ungureanu că s-ar înțelege dacă ar concura acum

În momentul când a fost întrebată cu ce concurentă s-ar înțelege dacă ar concura în noul sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities, Alexandra Ungureanu a spus Anda Adam.

„Cu Anda cred că aș rezona. Suntem colege de breaslă, cumva din aceeași generație. Cred că m-aș înțelege cu toate. Depinde de context, de situațiile care s-ar crea. N-ai de unde să știi până nu ești acolo”, a completat artista.