Stiri mondene

Victor Slav, imagine rară cu iubita sa, Selina! Prezentatorul TV i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste: ”Ea este sub protecția mea”

Victor Slav, imagine rară cu iubita sa, Selina! Prezentatorul TV i-a făut cea mai frumoasă declarație de dragoste
Victor Slav, imagine rară cu iubita sa, Selina! Prezentatorul TV i-a făut cea mai frumoasă declarație de dragoste [Sursa foto: Instagram]
Victor Slav i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei sale, Selina. Cum s-au fotografiat cei doi?!

De aproximativ 2 ani jumate, Victor Slav, unul dintre cei mai râvniți bărbați ai showbiz-ului românesc, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Selina. Îndrăgitul prezentator de televiziune și partenera sa de viață s-au cunoscut într-un local de fițe din Capitală și se pare că a fost dragoste la prima vedere. Pe vremea aceea, Selina era hostess în restaurantul respectiv! De-a lungul relației, Victor Slav a preferat să fie discret în ceea ce privește povestea sa de dragoste.

În urmă cu câteva ore, vedeta și-a bucurat fanii din mediul online, prin intermediul unei fotografii rare cu iubita sa. 

”Ea este sub protecția mea”, a scris Victor Slav în dreptul imaginii în care o ține de mână pe Selina.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victor Slav (@slavvictor)

Victor Slav, primele declarații despre iubita lui

Victor Slav a vorbit pentru prima dată despre iubita lui. El și Selina își doresc să aibă o relație discretă, departe de ochii curioșilor. Prezentatorul TV are doar cuvinte frumoase și de laudă de adus la adresa ei, simțindu-se un bărbat norocos că o are în viața lui.  

Victor Slav, imagine rară cu iubita sa, Selina! Prezentatorul TV i-a făut cea mai frumoasă declarație de dragoste
Victor Slav, imagine rară cu iubita sa, Selina! Prezentatorul TV i-a făut cea mai frumoasă declarație de dragoste[Sursa foto: Instagram]

„Suntem împreună de 2 ani și jumătate, da, într-adevăr eu am încercat cât s-a putut să fiu discret cu viață mea personala. Încerc, pe cât posibil, să țin partea asta doar pentru mine, așa mi se pare normal, mai ales când unul dintre cei angajați în aceasta relație nu este persoana publica și nici nu își dorește să devina.   Suntem doi oameni normali care se iubesc. Împărțim și bune și mai puțin bune, pentru că toate acestea fac parte viață și doar așa cunoști omul de lângă tine, mai ales în perioadele dificile pe care le traversam.   Într-un cuplu e firesc să apară și discuții în contradictoriu.   Dar important este cum te înțelegi cu celalalt și cum reușești să găsești soluții și un „numitor comun”. Daca suntem de 2 ani și jumătate și „still counting” înseamnă că suntem bine”, a spus Victor Slav, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!