Stiri mondene

Vești bune! Ion Dichiseanu, externat! Primele declarații despre starea de sănătate a actorului de 87 de ani

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu, externat! Actorul se simte mai bine, după ce înainte de Crăciun a ajuns la spital în stare critică.

Ion Dichiseanu, la 87 de ani, a trecut prin momente dificile, după ce a suferit o pneumonie severă.

Ion Dichiseanu a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de Crăciun, după ce s-a simțit tot mai rău. Artistul a avut nevoie de ventilație mecanică, a fost intubat, după ce saturația de oxigen îi scăzuse la 60%. 

Deși toată lumea a bănuit că Ion Dichiseanu a fost infectat cu noul coronavirus, testele COVID au ieșit negative, semn că actorul a avut doar o afecțiune respiratorie gravă, care îi putea fi fatală, având în vedere că acesta are și probleme cardiace. 

Actorul Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu, externat! Fiica actorului: ”E un miracol”

La începutul acestei săptămâni, medicii au decis că starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu este una bună și că îl pot externa. De altfel, actorul s-a refăcut miraculos, având în vedere toate problemele de sănătate, dar și vârsta înaintată pe care o are.

Actorul Ion Dichiseanu este un bunic minunat!

Ioana Dichiseanu, fiica actorului, a fost cea care a dat și primele declarații despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu. ”A fost externat și nici nu știu cui să mulțumesc mai întâi. Cred că e un miracol faptul ca și-a revenit atât de repede și chiar cred că Dumnezeu a fost lângă el în fiecare secundă. Suntem și noi sub intensitatea emoțiilor. Încă nu ne vine a crede că este acasă.”, a spus Ioana Dichiseanu, într-o intervenție la o televiziune.

Actorul Ion Dichiseanu este innebunit dupa copii

Actorul Ion Dichiseanu a făcut petrecere când a împlinit 87 de ani

În octombrie 2020, când a împlinit 87 de ani, Ion Dichiseanu era fericit și povestea că își serbează ziua de naștere alături de familie, într-o petrecere restrânsă, din cauza pandemiei. ”Am plecat din București, la cuscrii mei. Nu am putut să-mi fac ziua la restaurant, așa cum făceam de obicei, dar mă simt bine. Toți prietenii m-au sunat și mi-au dat mesaje. La telefoane am răspuns cât am putut, că am mai băut și eu, am mai dansat aici cu toții. Dar mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii, dar acum m-am conformat”, povestea Ion Dichiseanu despre petrecerea de ziua lui, când a împlinit 87 de ani.